Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’den önemli bir çağrı geldi!

Burak Deniz’den önemli bir çağrı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, koronavirüs salgını sebebiyle kendini karantina altına aldı. Evinden bir video paylaşan oyuncu, Beyoğlu Sineması’nın yeni projesi olan dijital gazete için takipçilerine hem bilgi verdi hem de destek istedi.

Ünlü oyuncu, birçok iş kolu gibi bağımsız sinema sektörünün de, sinema salonlarının da zor günler yaşadığını ve yeni projelerine destek beklediklerini iletti.

Son dönemde pek ortada gözükmeyen Burak Deniz, bu yardım kampanyası ile son halini de paylaşmış oldu.

İşte Burak Deniz’in dikkat çeken mesajı: “Koronavirüs sebebiyle birçok iş kolu gibi, sinema sektörü de çok zor durumda.Hatta bazı bağımsız sinema salonları bu süreci çok zor atlatacaklar. Hatta bazıları açılamayacak bile.Çok sevdiğimiz Beyoğlu Sineması’da bu süreçte çalışanlarını madur etmemek ve virüsten sonra bize kapılarını açık tutmak adına projeler üretiyor, sinemanın içinde olmaya devam ediyorlar.

Her pazartesi size mail olarak gelecek bir dijital gazete çıkartıyorlar. Adı 1989 siz de bu gazeteye üye olabilirsiniz.. Hem bu sayede onlara küçük bir destekte bulunabilir hem de o sayıya özel yazar, yönetmen, oyuncuların yazılarını okuyabilirsiniz.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@beyoglusinemasi #1989

Burak Deniz (@_burakdeniz)’in paylaştığı bir gönderi ()