Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in yeni imajına hayranlarından beğeni rekoru!

Burak Deniz’in yeni imajına hayranlarından beğeni rekoru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisi, 11 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümü ile atv ekranında başlayacak. Alina Boz ile birlikte başrolde yer alan Burak Deniz, fragmanlara bile yansıyan etkileyici performansı ile şimdiden heyecanı yükseltti.

Yeni imajı ile de hayranlarının beğenisini kazanan ünlü oyuncu, instagram’dan son halini paylaştı. Takipçileri ise Maraşlı dizisini ne kadar heyecanla beklediklerine yönelik yorumlarda bulundu. Oyuncu Evrim Doğan, “Burakcığım yeni işin hayırlı olsun. Şansı bol, yolu açık olsun” diye yazdı.

Hatice Şendil, bomba emojileri ile yeni imajını beğendiğine yönelik bir yanıt verdi. Paylaşım 450 bine yakın beğeni topladı ve oyuncunun karizmasına yönelik hayran mesajları da yorumları doldurdu. Beğeni sayısının yarım milyona yaklaşması, Burak Deniz’in önceki paylaşımlarına bakılınca son ayların rekoru olarak da öne çıkıyor.

Instagram’da 4.7 milyon takipçisi bulunan Burak Deniz, yerli ve yabancı hayranlara sahip ve her projesi heyecanla beklenen isimlerin başında geliyor. Maraşlı rolünün de heyecanını yaşayan hayranlar, Alina Boz ile güçlü bir dizi çifti olmalarından da son derece memnun olduklarını sosyal paylaşım platformlarında yorumlarıyla gösteriyor.

Burak Deniz'in yeni imajına hayranlarından beğeni rekoru! 7