Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit fenomen oldu, Kuruluş Osman dizisinde öyle bir şey yaptılar ki, ders diye okutulur!

Burak Özçivit fenomen oldu, Kuruluş Osman dizisinde öyle bir şey yaptılar ki, ders diye okutulur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kuruluş Osman dizisi ilk başladığı günden bu yana çok başarılı bir yapım olarak televizyon dünyasına damgasını vurdu. atv’de yayınlanan ve ilk 3 sezonu büyük kitleleri ekrana taşıyan dizi, geçtiğimiz çarşamba günü dördüncü sezona da yine çok iddialı bir şekilde başladı.

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı ve 11 yeni oyuncu ile güçlendirilen kadrosuyla Kuruluş Osman dizisi yine yeni bir dünyanın kapılarını izleyicilerine açtı. Dizide anlatılan hikaye ve karakterler her sezon gelişme gösterdi ve ilk başlangıçta yapılan acemice hatalar tecrübeler sonucunda bir bir kapatıldı.

Kuruluş Osman dizisi bu anlamda sürekli kendisini geliştiren ve yenileyen bir yapım olarak da Türk dizi dünyasında örnek alınabilecek projelerden birisi. İzleyici sadakati çok yüksek olmasına rağmen Bozdağ Yapım’ın bu durumun avantajına sığınmayarak dördüncü sezon öncesinde de çok büyük hazırlıklar yapması dikkatlerden kaçmadı.

Burak Özçivit fenomen oldu, Kuruluş Osman dizisinde öyle bir şey yaptılar ki, ders diye okutulur! 9

11 yeni oyuncu demek, hikayede 11 etkili karakter demek. Yani dizinin senaryosuna yönelik çok güçlü bir dokunuş ortaya çıktı. Hikayeye katılan isimler de çok önemli oyuncular.

Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almila Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer yeni dönemde Kuruluş Osman dizisinin yeni isimleri olarak öne çıkacak.

Dizinin dördüncü sezon hikayesini desteklemek adına 250 kişiden oluşan sanat grubunun oluşturduğu yeni dekorlar da daha ilk bölümden büyük beğeni topladı.

Burak Özçivit fenomen oldu, Kuruluş Osman dizisinde öyle bir şey yaptılar ki, ders diye okutulur! 10

99. bölümü çarşamba günü yine çok etkileyiciydi ve reytingler de yine çok iyi geldi. Tüm kategorilerde çarşamba akşamının birinciliğini elde eden Kuruluş Osman, yine milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bıraktı.

Dizi için oluşturulan 1300’lü yılların İstanbul görüntüsü de yine izleyiciler tarafından çok etkileyici olarak değerlendirildi.

Burak Özçivit fenomen oldu, Kuruluş Osman dizisinde öyle bir şey yaptılar ki, ders diye okutulur! 11

Tüm yapılan bu hazırlıklar ile birlikte Kuruluş Osman dizisi yine sezonun en etkili ve en başarılı yapımlarından birisi olarak yoluna devam edecek gibi gözüküyor.

Yapımcının izleyici sadakatini düşünerek bütçeden kısmaması, yenilikler ile sürekli hikayeyi geliştirmesi de Türk dizi dünyası adına büyük bir kazanım olarak gözüküyor.