Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit hayranı Rus modele çılgınca tepki var

Burak Özçivit hayranı Rus modele çılgınca tepki var

tarafından ker_def

ranlı model Mahlagha Jaberi’den sonra Burak Özçivit’in fotoğraflarına yorum yağdıran Rus model Victoria Bonya konuştu.

İranlı model Mahlagha Jaberi, aylar önce Burak Özçivit’in bir fotoğrafına, “Yakışıklı” şeklinde yorum yapmıştı. O dönem Özçivit’in sevgilisi olan Fahriye Evcen’in de kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu, daha sonra Instagram hesabından İranlı modeli engellemişti.

Bu kez de Rus model Victoria Bonya, Burak Özçivit’in instagram fotoğraflarına yorum yapmaya başladı. Bonya, ilk önce Özçivit’in bir karesine “Güzel” yorumunu yaptı. 37 yaşında manken, başka bir fotoğrafa ise “Vücuduna güzel şekil vermişsin adamım” notunu düştü. Bonya, son olarak Özçivit’in yeni imajını yayınladığı fotoğrafı beğendi.

Ünlü çiftin hayranları, “Artık o Fahriye ile evli peşini bırak” şeklinde yorumlar yağdırdı. Rus model ise “Bu aktör için yorum yaptığımda insanlar neden bu kadar umursuyor? Çok acayip” diyerek kendisini savundu. Bonya, daha ayrıntılı bir açıklama yaparak şunları söyledi:

“Bugün Türk medyasından Burak Özçivit hakkında çok fazla yorum aldım. Instagram’ı kullanmaya başladığımdan beri yüzlerce insana yorum yaptım. Ama bugün çılgınca bir tepki aldım. Hayatımda biri var ve mutluyum. Lütfen benim ismimi kullanmayı ve ortada hiçbir şey yokken bunu büyük bir problem haline getirmeyin.”

Öte yandan Burak Özçivit’in, Bonya’yı Instagram’dan engellediği iddia edilmişti.