Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit ve Didem Balçın’ın Kuruluş Osman’a veda mesajı!

Burak Özçivit ve Didem Balçın’ın Kuruluş Osman’a veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi adına tüm planların tuttuğu, başarılı sonuçların alındığı ve doğru hamlelerin yapıldığı bir sezon sona erdi. atv ekranlarının sevilen dizisi, 1. sezonunu 26. bölümü ile birlikte 24 Haziran Çarşamba günü tamamladı.

Burak Özçivit, ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı. İyi bir seçim olup olmadığına yönelik dizinin ilk başlarındaki şüpheyi kısa sürede ortadan kaldırdı. Burak Özçivit, her geçen hafta performansını da artırarak, büyük takdir topladı. Ünlü oyuncu, 1.sezon finalinin ardından “Sezon Finali…Yeni sezonda görüşmek üzere Kuruluş Osman” diyerek aşağıdaki fotoğraf ile veda etti.

Burak Özçivit ve Didem Balçın'ın Kuruluş Osman'a veda mesajı! 8

Didem Balçın ise Selcan Hatun karakteri ile büyük işler başardı. Diriliş Ertuğrul’un ardından Kuruluş Osman’da da kendisine verilen görevi layıki ile yerine getiren oyuncu, hayranlarının takdirini kazandı. 2. sezonda da dizide yer alacak olan Didem Balçın, aşağıdaki paylaşım ile hayranlarına bir süreliğine veda etti.

“Eveeeet… Geldik sezonun sonuna.. @kurulusosman bu akşam sezon finali yapıyor. Tüm bu zorlu süreçte her türlü önlemler alınarak evinize misafir olduk. En büyük dileğimiz tüm dünyanın sağlığına ve farkındalıklarla eski günlerine kavuşması. Hepinizi sevgiyle uzaktan öpüyor yorumlarınızı bekliyorum.”

Burak Özçivit ve Didem Balçın'ın Kuruluş Osman'a veda mesajı! 9

Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonu daha da heyecanlı geçecektir. Bu noktada tek ciddi engel koronavirüs pandemisinin ne şekilde gelişme sergileyeceği olacak.