Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile yılbaşı sofrasında ne kadar da şıklar

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile yılbaşı sofrasında ne kadar da şıklar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılının Haziran ayında evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2019 yılının Nisan ayında da oğulları Karan’ı kucaklarına almışlardı. Ünlü çift magazin dünyasının da markajında olan, hayranlarının da büyük bir ilgiyle izlediği isimlerden. Fahriye Evcen, uzun süredir projelerde yer almıyor ancak bazı markalarla reklam anlaşmaları yapmakta.

Oyuncu, şu sıralar oğlu Karan ile ilgilenmeyi tercih ediyor ve dizi projelerini kabul etmiyor. Burak Özçivit ise Kuruluş Osman dizisiyle gündemde. Oyuncu, atv’nin dönem dizisinde başrolde oynuyor.

Ünlü çift, mutlu evlilikleriyle de dikkat çekiyorlar. Zaman zaman birlikte ya da oğullarıyla verdikleri keyifli anlarının fotoğraflarını da instagram sayfalarından paylaşarak hayranlarını mutlu ediyorlar.

Özellikle Arap ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahipler. Burak Özçivit, bir dönem bazı Arap ülkelerindeki çeşitli markalarla da anlaşma yapmış, reklamlarında rol almış ve o ülkeleri ziyaret etmişti.

Hatta oğulları Karan’ın doğumunda yine bir Arap ülkesindeki bir dergiden büyük miktarda para karşılığı çocuklarının ilk fotoğraflarını kullanma teklifi geldiği bile konuşulmuştu.

Ancak Burak Özçivit ve Fahriye Evcen bu teklifi kabul etmemişlerdi. Karan’ın ilk fotoğraflarını da bir yaşına yaklaştığı bir dönemde kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmışlardı.

Şimdilerde 1,5 yaşını geçen Karan’ın sevimli halleriyle anne ve babasıyla yılbaşındaki pozunu aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz.

Mutlu aileleriyle özenli bir yılbaşı sofrasında buluşan çiftin büyük ilgi gören fotoğrafları aşağıda…

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile yılbaşı sofrasında ne kadar da şıklar 9

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile yılbaşı sofrasında ne kadar da şıklar 10

Duvardaki balonlar ve ışıltılı süslemelerle birlikte kırmızı mumlu şamdanlar ve kadehlerle birlikte Özçivit ailesinin şık sofrası ve kendilerinin de şıklıkları dikkat çekiyor.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile yılbaşı sofrasında ne kadar da şıklar 11