Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit’in Diriliş Osman hali ünlüleri bile meraklandırdı!

Burak Özçivit’in Diriliş Osman hali ünlüleri bile meraklandırdı!

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul dizisi 3 bölüm sonra final yaparak izleyicilerine veda edecek. Dizi yeni bir anlayış, konsept ve oyuncu kadrosuyla önümüzdeki sezon Diriliş Osman olarak adeta yeniden başlayacak.

Diriliş Osman dizisinde başrolde Burak Özçivit var. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteri ile gönülleri fetheden Burak Özçivit, yine Osmanlı dönemine denecek ama bu sefer Osman Gazi rolüyle ekrandaki yerini alacak.

Uzun süredir saçlarını uzatmakta olan Burak Özçivit, yeni rolü için de çalışmalarını sürdürüyor.

Hayranları olduğu kadar ünlü isimler de Burak Özçivit’i yeni halini merakla bekliyor.

Türk Sanat Müziği’nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy da dizinin adeta fanatiklerinden. Çarşamba akşamlarına hiçbir program almadığını söyleyen Muazzez Ersoy, her defasında izlediği tek dizinin Diriliş: Ertuğrul olduğunu söylüyor.

Burak Özçivit'in Diriliş Osman hali ünlüleri bile meraklandırdı! 7

Muazzez Ersoy, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşlarıyla iftar yemeğine katıldı ve çıkışta basın mensuplarına “Şimdi Burak Özçivit’i merakla bekliyorum. Muhteşem Yüzyıl’da da Malkoçoğlu Bali Bey rolüyle çok başarılıydı. Sevgili Burak’a dönem dizisi çok yakışıyor. Diriliş: Osman’da da çok başarılı olacağını düşünüyorum ama, bir yandan da Osman Gazi görüntüsüyle Burak Özçivit’i merak ediyorum” dedi.