Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç, Kırmızı Oda dizisi için o kadar değişti ki, çok şaşırtacak!

Burak Sevinç, Kırmızı Oda dizisi için o kadar değişti ki, çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Yapımcılığını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlunun gerçek karakterlerin gerçek hikayelerine dayanan eserinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, bu akşam (cuma) 20.00’de ilk bölümüyle TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Söz dizisinde canlandırdığı Avcı lakaplı Fethi karakteri ile büyük dikkat çeken Burak Sevinç, ardından da Leke isimli dizide başrolde yer almıştı.

Ünlü oyuncu, Söz dizisindeki rol arkadaşı Meriç Aral ile yeniden buluştu. Kırmızı Oda dizisinde ikilinin de yer alması dizinin hayranlarını da bir hayli memnun etti. Dizinin başrol oyuncularından Burak Sevinç, ‘Kırmızı Oda’da alanında uzman bir çocuk psikiyatrisini canlandırıyor. Tanıtımları ile büyük merak uyandıran ‘Kırmızı Oda’da; Burak Sevinç canlandırdığı Prof. Dr. Deniz Saner karakteri ile adından sıkça söz ettirecek.

Burak Sevinç, Kırmızı Oda dizisi için o kadar değişti ki, çok şaşırtacak! 7

Kliniğin Doktor Hanım’la (Binnur Kaya) birlikte duayeni sayılan Deniz Saner, tahta oymacılığı konusundaki yeteneği ve yaptığı küçük oyuncaklar ile çocukların kalbini kazanıyor.

Burak Sevinç, merakla beklenen ‘Kırmızı Oda’yı şu sözlerle anlatıyor: “Bir oyuncu olarak, her yeni proje, her yeni karakter beni aşırı heyecanlandırıyor ama bu projenin sektörümüz açısından da seyirci açısından da bir ilk olması ve örneği olmayan böyle eşsiz bir işin içinde yer almaktan dolayı daha çok heyecanlıyım açıkçası.

Gerçek hikayelerden uyarlanan bir işe imza atıyoruz. Umuyorum herkesin hayatında bir noktaya parmak basabilir, vermeye çalıştığımız mesajlarla da insanlara yardımcı olabiliriz. Bizler ekip olarak çok heyecanlıyız, seyircimizle buluşmak için gün sayıyoruz…”