Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Sevinç’in yeni dizisini duydunuz mu? Kırmızı Oda dışında bir dizide daha oynuyor!

Burak Sevinç’in yeni dizisini duydunuz mu? Kırmızı Oda dışında bir dizide daha oynuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burak Deniz, özellikle Söz dizisinde oynadığı Fethi Kulaksız nam-ı diğer Avcı karakteri ile hafızalara kazındı. Sonrasında Leke isimli Kanal D’nin dizisinde Melis Sezen ile başrolde oynadı. Söz’den ayrılışı herkesi şaşırtmıştı ama oyuncu başrol olarak yer aldığı diziyle konuşulmaya başladı. Fakat dizinin ömrü kısa sürdü.

Burak Sevinç ise aradan geçen süre içinde Nasipse Olur ve Soygun Oyunu Büyük Vurgun isimli sinema filmlerinde rol aldı. Yeni sezonda ise tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle ekranlara geliyor. Oyuncu, yeni rolünde bir doktoru oynuyor.

Deniz karakteriyle yer aldığı dizinin yanı sıra Burak Deniz’in bir başka dizisi daha var. Pek çok oyuncu gibi aynı anda iki platformda birden yer almak mümkün artık!

Burak Sevinç’in diğer dizisi BluTV’de yayınlanıyor. Dijital platformların çoğalmasıyla birlikte oyuncuların seçenekleri de arttı. Aynı anda hem ekrandaki bir dizide hem de dijital platformda yer alan bir yapımla ön plana çıkabiliyorlar.

Burak Sevinç de BluTV’nin Bonkis isimli dizisinde rol alıyor. Hem Kırmızı Oda hem de Bonkis dizisinde oynayan oyuncu, yeni dizisiyle ilgili olarak ilk kez konuştu.

Burak Sevinç'in yeni dizisini duydunuz mu? Kırmızı Oda dışında bir dizide daha oynuyor! 7

Dizi Doktoru isimli Youtube kanalında Oya Doğan’a bir röportaj veren oyuncu, dizi ile ilgili şunları söyledi: “BluTV’de yayınlanmaya başlayacak, çok tatlı bir hikaye. Ben çok sevdim. 15’er dakika olacak. Sadece 7 bölüm. Umarım insanlar beğenir ve izler. İkinci sezona hemen başlayalım istiyorum ben. Hele ki bir yandan Kırmızı Oda’ya Deniz olarak gitmek, bir yandan diğer dizi beni de çok heyecanlandırıyor.”

BluTv’nin bu seneki özel yapımlarından birisi olan Bonkis’in yakın zamanda yayınlanması bekleniyor. Dizinin kadrosunda Burak Sevinç ve Vildan Atasever yer alırken ikiliye Cem Emüler, Serhat Parıl, Lale Mansur gibi isimler eşlik edecek. Bonkis dizisinin çekimleri Kasım ayında İstanbul’da başlayacak. Dizide Burak Sevinç’e Vildan Atasever eşlik edecek.

Dizinin konusu ise şöyle:

Bonkis’, bir yandan ‘Bonkis’ adını verdiği kafesini ayakta tutmaya çalışırken bir yandan da ilişki durumu, geçmiş ilişkileri ve ailesi tarafından köşeye sıkıştırılan hayalperest ve inatçı Deniz’in trajikomik hikayesini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk tanıtımı, 35 yaşına gelen Deniz’in annesi ve babasından borç istemek için ayna karşısında yaptığı provaları gözler önüne sererken Deniz’in karmaşık olduğu kadar komik olan hayatından da ipuçları veriyor.

İşte Burak Deniz’in Bonkis dizisinden bir fragman: