Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yamantürk, yeni dizisinin hikayesine çok güvendi!

Burak Yamantürk, yeni dizisinin hikayesine çok güvendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Elbet Bir Gün isimli dizi pazar akşamları izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin güçlü bir hikayesi ve oyuncu kadrosu var ama yeterli izleyici ilgisini henüz çekemedi.

1980 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Burak Yamantürk, 2012 yılından bu yana setlerde yer alan bir isim. Veda dizisi ile başladığı yolculukta birbirinden etkili rolleri ile hatırlanan oyuncu, bu sezon Elbet Bir Gün dizisinde Mehmet Kılıçlı isimli karaktere hayat veriyor.

Ailesi için her şeyi yapabilecek olan, güçlü bir iş adamı olarak ekranda yer almakta olan Burak Yamantürk hem kendi karakterini hem de hikayeyi oluşturan tüm karakterlerin çok gerçekçi ve ilgi çekici olduğunu düşünüyor.

Ünlü oyuncu, senaryoyu ilk okuduğunda çok beğendiğini belirterek şöyle konuştu: “Bayağı büyük bir heyecan içindeyiz. Gayet eğlenceli gidiyor. Gün geçtikçe herkes birbirine daha çok alışıyor. Karakteri okuyunca çok sevdim. Bütün karakterlerin hepsinin hikayesi bence çok iyi, çok güzel ve çok gerçek.”

Burak Yamantürk, yeni dizisinin hikayesine çok güvendi! 7

Canlandırdığı Mehmet Kılıçlı karakteri hakkında detaylar veren oyuncu, “Her durumda her ortamda kendi kararlarını verebilen bir adam. Kendi planını çok çabuk oluşturup hayata geçirebilen bir adam. İş hayatında daha keskin, kararlı ve sert bir adam. Ama geçmiş hayatında istemediği işlerin içinde bulunmuş. Daha sonra evdeki sevdiklerine, ailesine zarar görmemesi için bu tarz işlerden uzak durmuş birisi ” açıklamasını yaptı.

Dizinin hikayesi çok güvenen ve iyi bir çalışma ortamı içinde bulunduklarını anlatan Burak Yamantürk, sevdiklerini korumak için her şeyi yapabilecek bir adama hayat vererek yeni bir tecrübe kazanıyor.