Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yamantürk’ten iki büyük karar üst üste geldi!

Burak Yamantürk’ten iki büyük karar üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Yamantürk, son dönemde hem iş yaşamında hem de özel yaşamında önemli kararlar aldı… Özge Özpirinçci ile uzun süredir aşk yaşamakta olan oyuncu, son dönemin dikkat çekin isimlerinden birisi oldu.

Özpirinçci’nin hamile olması sonrası baba olmaya hazırlanan Burak Yamantürk, sevgilisi ile nikah masasına da oturacak. Eylül ayında ünlü çiftin evlenmesi bekleniyor… Özel hayatında mutlu bir dönem yaşayan Burak Yamantürk, yeni sezon için dizi anlaşması da yaptı.

Yeniden televizyon ekranlarına dönme kararı alan Burak Yamantürk, babalığının ilk dönemlerinde yeni dizisinin setinde yoğun bir emek harcayacak. Elbet Bir Gün isimli Fox TV için hazırlanan dizi ile anlaşma yapan oyuncu, yeni sezonun iddialı yapımında başrolü kapmış oldu.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Ulvi Kahyaoğlu, Muhammet Uzuner ve Helin Kandemir’in kadrosunda yer aldığı Elbet Bir Gün dizisinin başrol erkek oyuncusu da sonunda ortaya çıkmış oldu.

Mehmet karakteri ile hikayede izleyeceğimiz Burak Yamantürk, unutulmaz projelere imzasını atal Gül Oğuz ile el sıkıştı. Dizinin yönetmeni de olan Gül Oğuz, oyuncu seçmelerine devam ediyor.

Kapakdokya’da çekimlerine başlanan Elbet Bir Gün dizisi etkileyici bir kız kardeş hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.