Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burat Boz’dan O Ses Türkiye’de büyük itiraf: Çaresizce bekledim!

Burat Boz’dan O Ses Türkiye’de büyük itiraf: Çaresizce bekledim!

tarafından zk zk
tv8’de ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan 22. bölümünde Murat Boz’dan bir itiraf geldi!

Sahneye çıkan yarışmacı Soner Ilgın, performansıyla jüri üyelerinden Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ü döndürmeyi başardı.

Jürinin performansını beğendiği yarışmacı, şarkının kendisi için özel bir yere sahip olduğunu söylemesi üzerine Beyazıt Öztürk, olayı anlatmasını rica etti.

Sahnede Hakan Altun’un ‘Bir Telefon’ isimli şarkısını seslendiren Soner Ilgın’ın kız arkadaşıyla ilgili anlattıklarından sonra ise Murat Boz’dan da ilginç bir itiraf geldi.

Burat Boz'dan O Ses Türkiye'de büyük itiraf: Çaresizce bekledim! 7

Seda Sayan’ın Murat Boz’a hiç böyle bir şey yaşayıp yaşamadığı ile ilgili sorusu üzerine “Valla hepimizin hayatında çaresizce telefonda beklediğimiz anlar olmuştur. Bekledim” yanıtını verdi.

Murat Boz kendisinin de nasıl çaresiz bir şekilde telefonun başında beklediğini anlattı. Tabii Murat Boz’un bu ifadesi, bir süredir konuşmadığı ve sonunda barıştığı Aslı Enver için yorumlanmasına neden oldu.

“ÖZELE GİRMEYELİM”

Murat Boz, kendisinin de telefon başında beklediği zamanların olduğunu anlatması üzerine Acun Ilıcalı, araya girerek “Özele girmeyelim” diye konuya nokta koydu.