Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ile Yalancı dizisinde herkes kendinden bir şey bulacak!

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ile Yalancı dizisinde herkes kendinden bir şey bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını Süreç Film’in üstlendiği Yalancı isimli yeni Show TV dizisi için beklentiler bir hayli fazla… Bunun nedeni ise hem oyuncu kadrosunun hem de hikayenin çok sağlam olması. Show TV’nin elinde hiçbir dizi kalmadığı düşünülür ise her projesinin nokta atışı olması şart.

Yalancı isimli dizi bir dönemin çok izlenen İngiliz dizisi The Liar’ın yerli uyarlaması olarak ortaya çıktı. Hülya Gezer dizinin yönetmen koltuğunda ve senaryoyu da Yazıhane ekibi hazırlıyor. Ali Gündoğdu’nun yapımcısı olduğu Yalancı dizisinde çok etkili oyuncular bir araya geldi.

Okuma provaları da başlayan dizide; Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak başrollerde yer alıyor. Yan rollerde de dikkat çekin isimlerin bulunduğu Yalancı isimli dizinin insan hikayelerini öne çıkartacak bir yapısı var…

Özellikle de günümüz ilişkilerinin sorgulanacağı bir dizinin ekranda çok ilgi görmesi bekleniyor… Yalancı dizisinde büyük bir dramı ve bir de hukuk mücadelesini izleyeceksiniz. Günümüzün insan yaşamının ve toplum kurallarının da sorgulanacağı bir hikaye bulacaksınız.

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ile Yalancı dizisinde herkes kendinden bir şey bulacak! 7

“Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir” sloganı ile tanıtılan Yalancı dizisinde, gerçeği arama noktasında büyük gerilimli sahneler izleyicileri çok etkileyecek.

Dizinin hikayesine bakıldığı zaman kış ekranında izleyicilerin en çok tercih ettiği dram, gerilim ve psikolojik durumların öne çıkacağı bir ortamı görebiliyoruz. İşte Yalancı dizisinin kısa hikayesi:

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.