Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisini izleyeceklere önemli bir tavsiye verdi!

Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisini izleyeceklere önemli bir tavsiye verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – “Büyük yalanları inşa etmek için küçük gerçeklere ihtiyaç vardır.” İşte bu söz Yalancı dizisinin bir anlamda özeti gibi… Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı Show TV’nin yeni dizisi 17 Eylül Cuma günü başlıyor. Yalancı, bilindiği üzere The Liar isimli dizinin uyarlaması olacak.

Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi önemli isimlerinde başrolünde yer aldığı dizi günümüz yaşamına dair vereceği mesajlarla çok dikkat çekecek. Yalancı dizisinin çekimleri yoğun bir tempoda devam ediyor. Show TV’den de sıklıkla dizinin tanıtımına yönelik adımlar geliyor.

Edebiyat öğretmeni Deniz karakterini hayat veren Burçin Terzioğlu, Yalancı’nın sert bir hikayesinin olduğunu belirtti. Çok heyecanlı olduğunu belirten Burçin Terzioğlu, hazırlıklara Temmuz ayında başladıklarının altını çizdi. Oyuncu, “Ağustos’ta sete çıktık, şimdi de yayın günümüzü bekliyoruz. Heyecanlıyız, deli gibi çalışıyoruz” dedi.

Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisini izleyeceklere önemli bir tavsiye verdi! 7

Hikayenin iki tarafının olduğunu belirten ünlü oyuncu, kimin yalan söylediğinin üzerine kurulu bir hikaye olduğunun altını çizdi. Oyuncu, “Kimin yalan söylediğini uzun bölümlerce anlayamayacağımız. Herkesin bir tahmini olacak ama bilemeyeceği bir hikaye.

Deniz karakterini de anlatan oyuncu, şunları söyledi: “Bazen başına buyruk. Son söylenecek şeyi bazen en başta söyleyen. Kendi doğruları için hiç kimseyi dinlemeyen, dediğim dedik olan, biraz da fevri bir kız. Kendi hayatını kurmuş. Kız kardeşi de onun ailesi olmuş artık. Annesi ve babası hayatta olmayan bir kız. Öğretmen ve hayata tutunmaya çalışıyor.”

Hikaye bir akşam yemeği ile başlayacak. Bu kilit bir sahne ve bu yemekten sonra da bir takım olayların içine girecek olan Deniz ve Mehmet karakterleri, yalan konusunu izleyicilere sorgulatacak.

Tarafların çok olacağını belirten ünlü oyuncu, doğrunun tek olduğunu ve sabırlı bir izleyiciye ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Burçin Terzioğlu, “Her bölümün sonunda taraflar çok değişecek” diyerek de ilk önemli detayı vermiş oldu.