Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Binici, bir mesaj ile binlerce kişinin düşüncesine tercüman oldu!

Burcu Binici, bir mesaj ile binlerce kişinin düşüncesine tercüman oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Binici, 2009 yılında Bir Bulut Olsam isimli dizideki Gülengül karakteri ile oyunculuk kariyerine başlamış ve büyük dikkat çekmişti. Son dizisi ise Söz oldu, Ceren karakteri ile bir süre yapımda yer almıştı.

Burcu Binici, sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Son paylaşımı ile oyuncu büyük dikkat çekti. Sevgi üzerine, insanların birbirlerine karşı farkında olmasının önemine işaret eden Burcu Binici, hayranlarından da beğeni aldı.

Binici, “Ben istiyoruz ki yorulmadan, yormadan yaşayalım. İçimizde şüphe olmadan, sevip sevilelim. Beraberken de özgür olunabilsin.

İnsanlar birbirlerini ‘onu neden yaptığını biliyorum’ diyebilecek katar tanısınlar. Kalbinden emin olarak yaşamanın güzelliğini elimizin tersiyle itmeyelim” diyerek aşağıdaki fotoğrafı ‘Günaydın” etiketi ile yayınladı.

Burcu Binici, bir mesaj ile binlerce kişinin düşüncesine tercüman oldu! 7

Binici’nin birçok kişinin düşüncesine tercüman olan bu sözleri bir kişiye gönderme miydi, yoksa öylesine mi aklına gelmişti, bu merak edildi.