Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Camdaki Kız setinden paylaşımı ile bitmeyen sezona gönderme yaptı adeta!

Burcu Biricik, Camdaki Kız setinden paylaşımı ile bitmeyen sezona gönderme yaptı adeta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, ikinci sezonuyla ekranlara gelmekte. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde oynadıkları ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabındaki gerçek bir hayat hikayesinden senaryolaştırılan dizi, merakla takip ediliyor. Perşembe akşamlarının sevilen yapımı, pek çok dizi sezon finali yapsa da hala ekranda.

Camdaki Kız dizisi, oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir yapım. OGM Pictures imzalı dizinin deneyimli ve usta oyuncuları, her bölüm izleyenleri ekrana kilitlemeye devam eden yapımın çok konuşulan isimleri. Sezon boyunca çok yorulan ekibi bir süre önce yapımcı firma tatile götürmüştü.

Geçtiğimiz hafta 3 günlük bir tatil için Kıbrıs’a gitmişti oyuncular. Aralarında Burcu Biricik, Nur Sürer, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Nihal Menzil ve Tamer Levent’in de bulunduğu oyuncular, eğlenceli bir kaç günün ardından yeniden sete döndüler.

Burcu Biricik, Camdaki Kız setinden paylaşımı ile bitmeyen sezona gönderme yaptı adeta! 9

Enis Arıkan, Kıbrıs tatilinden bol bol video ve fotoğraflar paylaşarak instagram sayfasından gün gün takipçilerine rapor verdi adeta!

Ekibin tatile gitmeleri, sezon finalinin çekildiği izlenimini vermişti. Ancak bir kaç günlük tatilin ardından yeniden İstanbul’a dönen oyuncuların bir sonraki gün setten fotoğraflar paylaşmaları, sezon finalinin hala çekilmediğini de ortaya koydu!

Haziran ayının ortasına gelmiş olmamıza karşılık dizini çekimlerinin bitmemesi, aylardır çalışan kamera önü ve arkasındaki tüm ekibi yormuş olduğunu tahmin etmek zor değil. Sezon finallerinin bir bir ekrana geldiği dönemde Camdaki Kız’ın hala çekimlerinin sürmesi de ayrıca zorlayıcı bir durum oluşturdu…

Burcu Biricik, Camdaki Kız setinden paylaşımı ile bitmeyen sezona gönderme yaptı adeta! 10

Burcu Biricik, sezon finali olan bölümün çekimlerinde zorlandıklarını da aslında yaptığı bir paylaşımla ortaya koymakta! Oyuncunun yüz ifadesine ve mesajına bakılırsa, artık çok yorulmuş ve bir an önce çekimlerin bitmesini bekliyor tatil için!

Biricik’in mesajında “Çekilecek daha 150 sayfa iş vardır” notuyla yayınladığı paylaşım yukarıda. Geçtiğimiz Ağustos ayından beri sette olan ve başrolde olduğu için sorumluluğu da yüksek olan oyuncu, bir an önce yaz tatiline geçilmesi için sabırsızlanıyordu.

Bu arada Enis Arıkan’ın paylaşımlarıyla dizinin sezon finalinin çekildiği de anlaşıldı. Hafta içinde yapılan çekimlerle birlikte Camdaki Kız’ın bu sezon son bölümü de bitmiş oldu. Sezon finalinde diziye bir düğünle veda edilen sahnelerin kamera arkasını Enis Arıkan bol bol paylaştı.  Düğün sahnesi öncesi oyuncuların uzun hazırlık süreçlerini ve çekimi bekledikleri de bu paylaşımlarla görüldü.

Camdaki Kız dizisi, Perşembe akşamı ekrana gelen 47. bölümle sezon finali yaptı. Tüm ekip ve oyuncuların Ağustos sonunda yeniden sete dönmesi bekleniyor…

Burcu Biricik, Camdaki Kız setinden paylaşımı ile bitmeyen sezona gönderme yaptı adeta! 11