Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik de evlenecek ünlüler kervanına katıldı

Burcu Biricik de evlenecek ünlüler kervanına katıldı

tarafından ker_def

burcubiricik4

Sizin portrenizde fırtınalı ilişkiler, kavgalar ya da sansasyon yok… Ünlü olmak için fazla sıkıcı bir tip değil misiniz?
Evet, sıkıcı ve monoton olabilirim. Merak edilecek bir tarafım ve malzemem yok. Geçen gün bir röportajda “Boş gününüzde ne yaparsınız, bizi şaşırtacak bir şey söyleyin” dediler. Verecek bir cevabım yoktu. Çünkü gerçekten hayatımda her şey aynı.

‘Hayat Şarkısı’yla başrole terfi ettiniz. Artık büyük isimlerle anılıyor adınız… Piyasada bir sürü yeni isim varken sizin farkınız neydi?
Takındığım bir maske yok. “Başkalarının maskesi var” anlamında söylemiyorum ama ben hep Burcu’yum. Oyuncu olarak süslü püslü cümlelerim, ona göre havam, tavrım yok. Kamera arkasında nasılsam bugün de öyleyim. Mesela bazı arkadaşlarım “Tanınmaya başladın, aldığın paraları biraz giyimine kuşamına harca” diyor ama ben kimse için çaba sarf edip, olmadığım birine dönüşemem.

Star olmanın taktikleri vardır… Bu söyledikleriniz de sizinkiler mi?
Keşke bunu bilinçli yapacak kadar zeki olabilseydim. Zaten kamera önünde bir karakteri canlandırırken olmadığım birine dönüşüyorum, kamera arkasında da sırf getirileri var diye böyle davranamam, bu beni yorar. Bırak kendim gibi olayım!

İkiniz de yarışmadan çıktığınız için Beren Saat’le kıyaslanıyorsunuz… Bu, sizi nasıl etkiliyor?
Bunu artı ya da eksi olarak görmüyorum. Benim için olumlu ya da olumsuz bir şey değil. Fikrimi soracak olursan da Beren Saat’in oyunculuğunu ve duruluğunu beğeniyorum. Bu konuda nötrüm.