Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik de evlenecek ünlüler kervanına katıldı

Burcu Biricik de evlenecek ünlüler kervanına katıldı

tarafından ker_def

burcubiricik3

ÖPÜŞTÜĞÜNE ÂŞIK OLURSUN!

‘Şeref Meselesi’nde ve yeni diziniz ‘Hayat Şarkısı’nda ilk aşkını yaşayan kadınları oynadınız. Siz ilk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
Evet. Orta ikinci sınıftaydım. Platonik başladı. Sonra karşılık buldu. Çocukluğun verdiği etkiyle aşktan öte hastalık gibi bir şeydi. Aşırı kızarmalar, terlemeler… Sonra büyüdükçe insanların hissettikleri tabii değişiyor.

Hülya karakteri kendini istemeyen adamla allem edip kallem edip evleniyor. Kadınlar kafaya koyduklarını her şekilde elde eder mi?
Kafaya koyduklarını yapan ablalarımız var. Küçük küçük yolunu yapıp hedefe ulaşabiliyor. Ama benim için zorla güzellik olmaz. Zaten ‘Hülya’ gibi hırslı biri değilim.

Birkan Sokullu, Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız… Hepsiyle karşılıklı oynadınız. Hayranlarından çok çektiniz mi?
Özellikle Kerem’in fanlarının başka oyunculara garezi vardır ama beni sevdiler. Herhalde beni tehlike olarak görmüyorlar.

İlk öpüşme sahneniz de Kerem Bürsin’leydi. Öpüşme sahneleri sizi geriyor mu?
Tabii ilk defa kamera karşısında öpüştüm ve nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. Burcu olarak bakınca öpüşmek önemli bir şey. Öpüştüğüne âşık olursun yani. O yüzden hep ne yapacağım diye düşünüyordum. Neyse ki karakterim de ürkek bir kızdı. Sonra ilk sahnede bunun replik atmak gibi bir şey olduğunu anladım.

Hiçbir şey hissetmiyor musunuz?
Hayır. Böyle bir şey olsa büyük sıkıntı yaşardık.