Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Hayat Şarkısı dizisinde çok sevdiği o isimle buluştu, sosyal medyadan paylaştı

Burcu Biricik, Hayat Şarkısı dizisinde çok sevdiği o isimle buluştu, sosyal medyadan paylaştı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, daha önce başka dizilerde rol almış ve hayranlar edinmiş olsa da Kanal D’de 2016-2017 yılları arasında yayınlanan Hayat Şarkısı dizisiyle kariyerinde adeta bir zıplama yaşamıştı. Birkan Sokullu ile partner olduğu dizi sonrasında Burcu Biricik, meslek hayatında bir dönüm noktası olan proje ile birlikte daha büyük kitleler tarafından tanındı.

Oyunculuğu ile çok beğenilen ve rol aldığı yapımlardaki başarılı performansı ile takdir gören Burcu Biricik, Kuzgun dizisinde oynadığı Dila karakteri ile de çok sevilmişti. Sonrasında Kırmızı Oda’da oynadığı Boncuk ile izleyiciyi hayli şaşırtan Biricik, dijital platform BluTV için çekilen İnsanlar İkiye Ayrılık ile dikkatleri çekerken, Netflix’te yayınlanan Fatma dizisi ile de ezberleri bozmuştu!

Her rolüyle izleyicinin bir kez daha takdirini kazanan Burcu Biricik, iki sezondur da Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde etkileyici bir hikayesi olan Nalan karakterine hayat vermekte. Yeni sezon bölümleri merakla beklenen dizi öncesinde bol bol tatil yapıp dinlenen oyuncu, zaman zaman dizideki rol arkadaşlarıyla da bir araya geliyor.

Burcu Biricik, Hayat Şarkısı dizisinde çok sevdiği o isimle buluştu, sosyal medyadan paylaştı 10

Geçtiğimiz günlerde Camdaki Kız’da annesi Feride’yi oynayan Nur Sürer’in yanı sıra Enis Arıkan, Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek ile de bir araya gelmişti oyuncu. Eşi Emre Yetkin ile tatiline devam eden Burcu Biricik, son olarak ise yıllar önce şöhreti yakalamasını sağlayan Hayat Şarkısı dizisinin yönetmeni Cem Karcı ile buluştu.

Bu sürpriz buluşmadan kareleri instagram sayfasından da takipçileri ile paylaştı Burcu Biricik. Başarılı bir projede birlikte çalışan yönetmen Cem Karcı ve Oyuncu Burcu Biricik’in, o günden beri dostluklarını sürdürdükleri, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla görülüyor.

Burcu Biricik, Hayat Şarkısı dizisinde çok sevdiği o isimle buluştu, sosyal medyadan paylaştı 11

Most Production imzalı ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı Hayat Şarkısı, yayınlandığı dönemde çok ilgi çeken bir diziydi. Başrolde Birkan Sokullu’nun yanı sıra usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da yer alıyordu. İki sezon süren dizinin yönetmenliğini üstlenen Cem Karcı, ayrıca Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Gülperi, Siyah İnci, Hercai, Kırmızı Oda, İlk Ve Son ve Kusursuz dizilerinin de yönetmenliğini üstlendi. Şu sıralar ise Netflix için çekilen başrolünde Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül’ün yer aldıkları dizinin yönetmenliğini yapıyor.

Burcu Biricik, Hayat Şarkısı dizisinde çok sevdiği o isimle buluştu, sosyal medyadan paylaştı 12

İki ismin Hayat Şarkısı dizisinden beri süren dostlukları, bu karelere de yansımakta. Yönetmen Cem Karcı’nın “Bugün bi peri düştü evime. Ne de özlemişim ne de. Doyamadım sohbetine. En kısa zamanda tekrar edile” notuyla yaptığı paylaşımları Burcu Biricik de kendi instagram hesabından paylaştı…

Burcu Biricik, Hayat Şarkısı dizisinde çok sevdiği o isimle buluştu, sosyal medyadan paylaştı 13