Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik öyle tutkulu oynadı ki, Kuzgun dizisi resmen alev aldı!

Burcu Biricik öyle tutkulu oynadı ki, Kuzgun dizisi resmen alev aldı!

tarafından zk zk

Star TV’de dün akşam 9. bölümü yayınlanan Kuzgun dizisini izleyenler, özellikle Dila ve Kuzgun arasında geçen her sahneyi pür dikkat izliyor!

Özellikle son bölümdeki bir sahneye sosyal medyadan mesaj yağdı adeta! İçin için birbirlerine yanık Dila ve Kuzgun, birbirlerine aşklarını itiraf etmiyorlar ama bu durum diziyi daha da çekici hale getiriyor.

Televizyongazetesi/Detay

Dila, aslında Kuzgun’a bir kez aşık olduğunu söyledi ancak karşılık alamayıp bir de kaba tavırlar sergileyen Kuzgun’un duvarlarına çarpınca perişan oldu.

Kendisini bu aşktan ve Kuzgun’dan kurtarmaya çalıştıkça, ona daha da yakınlaştı. Kuzgun ise itiraf etmese de Dila’ya bir şey olmasından ölesiye korkuyor. Onu sürekli itip, sert tavırlar göstermesine karşın, için için yandığını zaman zaman saklayamıyor.

Birbirlerine karşı zaafları olmasına rağmen karşılıklı süren bu itişme hali, kimi zaman birbirlerine çekilmelerine neden oluyor.

Behram Adıvar’ın şartıyla evlenmek zorunda kalan ikili, her ne kadar formalite icabı evlenmiş de olsalar, gitgide birbirlerine daha çok yakınlaşacakları görülüyor.

9. bölümde Derviş ile meyhanede buluştuktan sonra eve dönen Kuzgun ve Dila arasındaki bir sahne ise, iki aşığın aslında birbirlerine karşı duygularını da ortaya koymuş oldu.

Burcu Biricik öyle tutkulu oynadı ki, Kuzgun dizisi resmen alev aldı! 7

Dila, biraz da sarhoşluğun etkisiyle, aşkına karşılık vermeyen Kuzgun’u köşeye sıkıştırdı. Kuzgun’la kısa süreli ateşli anlar yaşayan Dila, sonunda kendisine aşık olacağını ama onu istemeyeceğini söylerken, Kuzgun savunmasız ve istekli haliyle kalakaldı.

İzleyenleri ekran başında heyecanlandıran bu sahneye pek çok yorum yapıldı. Özellikle Burcu Biricik’in tutkulu oyunculuğu sayesinde sahnenin duygusu ekrandan izleyiciye de geçti.

Bir izleyici sahne için “Bu sahne Harika değilmiydi? Kuzgunun kendine hakim olma çabası. Dilanın kendini kaybedişi. Oyunculukları da Harika.Yalnız en yakın zamanlarda kuzgunun Dilanın aşkından öldüğünü görmek istiyorum” yorumunu yapıyor.

Bir başka izleyici ise “Burcu Biricik nasıl muhteşem oynamak helal olsun” sözleriyle oyuncuya övgüler yağdırıyor.

İşte dizide çok konuşulan o sahne: