Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu!

Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, bugüne kadar canlandırdığı karakterlerle izleyicilerin aklında fazlasıyla yer edinen başarılı bir isim. Şimdilerde ise Cuma akşamları tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile ekrana geliyor.

Netflix için Fatma isimli dizinin çekimlerine de katılan ünlü oyuncu, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşım yapmakta. Eşi Emre Yetkin’in çektiği gülümseyen pozuyla instagram’da takipçilerinden binlerce beğeni toplayan Burcu Biricik, “2021’de böyle gülebilecek miyiz acaba?Hadi inşallah” diyerek yeni yılı beklemeye başladı.

Oyuncu, hesabından bir başka paylaşım daha yaparak, bu sefer rol aldığı projelerdeki karakterlere vurgu yaptı. “Hepsi benim bebeklerim. Hepsini aşırı seviyorum” diye mesaj bırakan Burcu Biricik, hangisinin takipçilerinin favori karakteri olduğunu sordu.

Kimi zaman izleyiciyi ağlatan, kimi zaman güldüren Burcu Biricik’in takipçileri de beğendikleri karakterlerle ilgili yorumlarda bulundu.

Ünlü oyuncunun hayranlarının büyük bir bölümünün Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakterini çok sevdiklerini belirten yorumları dikkat çekti. “Hülya Cevher bir dünya markasıdır” diye yorum bırakan takipçiler, ezici bir çoğunlukla bu karakteri unutamadıklarını belirten ifadeler kullandı.

Ayrıca Kuzgun dizisindeki Dila karakteri de yine akılda kalıcı olduğu yorumlarda görüldü.

İşte Burcu Biricik’in takipçilerine en çok hangisini sevdiklerini sorduğu karakterler…

Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu! 14 Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu! 15 Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu! 16 Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu! 17 Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu! 18 Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu! 19 Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu! 20 Burcu Biricik sordu, Hayat Şarkısı dizisi yeniden olay oldu! 21