Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik, yeni dizisi Fatma’nın setinden paylaştı ama ser verdi sır vermedi!

Burcu Biricik, yeni dizisi Fatma’nın setinden paylaştı ama ser verdi sır vermedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara son olarak Barış Arduç ile oynadığı Kuzgun dizisiyle gelen Burcu Biricik, daha önce başka dizilerde oynasa da Hayat Şarkısı dizisinde oynadığı Hülya kadar hafızalara kazınmamıştı. Oyuncu, şimdilerde ise Netflix’in yeni dizisi Fatma’da başrolde yer alıyor.

Çekimleri bir süre önce başlayan dizide bir temizlikçi kadını oynayacak. Biricik, daha önce izleyenlerinin kendisini gördüğü rollerden çok başka bir kimlikte. Farklı bir deneyim yaşayan oyuncu, yoğun çekim günleri yaşadıklarını ve şu aralar düzenli bir çalışma disipliği oluşturduğunu belirtti bir röportajında.

Sette gerekli tüm Coronavirüs önlemlerinin alındığını da aktaran oyuncu, yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği diziyle ilgili çok fazla bir bilgi yok. Ne zaman yayınlanacak ve dizinin konusu ne tam olarak bilinmiyor.

Her ne kadar yoğun günler geçirse de kendisinin oynamaktan büyük heyecan duyduğu bir proje bu. Oyuncu, “Çok heyecanla beklediğim, şu an heyecanla çektiğim, ‘Allah’ım ne kadar güzel’ diye setten çıktığım bir süreç. Çok bilgi veremiyorum. Ama her şey çok yolunda gidiyor” açıklamasını yaparak izleyenlerini daha da meraklandırmakta.

Burcu Biricik, setten çok fazla fotoğraf da paylaşmıyor. Yaptığı son paylaşım ise setteki karavanının içinden olduğu anlaşılan bir fotoğraf. Siyah beyaz yaptığı fotoğrafı yayınlayan oyuncu, “Hi Fatma” sözleriyle instagram’da paylaştı.

Biricik, bu fotoğrafla hayranlarını daha da çok heyecanlandırdı. Bakalım proje ile ilgili detaylar ne zaman açığa çıkacak? Bekleyip göreceğiz…

İşte Burcu Biricik’in setten o paylaşımı:

Burcu Biricik, yeni dizisi Fatma'nın setinden paylaştı ama ser verdi sır vermedi! 7