Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’e Kanada’nın tanınmış isminden Fatma dizisiyle ilgili övgü dolu mesaj!

Burcu Biricik’e Kanada’nın tanınmış isminden Fatma dizisiyle ilgili övgü dolu mesaj!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, şu sıralar gündemden düşmüyor! Aynı anda iki diziyle birlikte anılan oyuncu, Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle sarsarken, geçtiğimiz hafta gösterime giren Netflix’in Fatma dizisiyle ise dünya çapında konuşulmakta!

Zor rollerin altından başarı ile kalkan bir oyuncu olarak beğeni toplayan Burcu Biricik, Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakteri ile de haftalarca gündemden inmemişti.

Oynadığı her rolü adeta yaşayan ve izleyenlere de yaşatan bir isim olarak büyük beğeni topluyor. Son günlerde ise ismi Fatma dizisiyle anılıyor.

Burcu Biricik'e Kanada'nın tanınmış isminden Fatma dizisiyle ilgili övgü dolu mesaj! 9

Oyuncu, istemeden de olsa pek çok kişiyi öldüren temizlikçi bir kadına hayat verdiği dizinin Netflix’te yayınlanması ile birlikte, dünyanın farklı ülkelerinden de övgü dolu yorumlar ve mesajlar alıyor.

Twitter’dan yayınlanan bir mesajı ise dikkat çekiciydi! Biricik, Kanadalı bir gazetecinin kendisi ile ilgili yaptığı övgü dolu yoruma twitter’dan yanıt verdi oyuncu.

Amerikan vatandaşı iken daha sonra Kanada vatandaşlığına geçen ve uzun yıllardır Montreal Gazetesinde spor köşe yazarlığı yapan Jack Todd, Fatma dizisini izledikten sonra Burcu Biricik’e övgü dolu bir yorum yaptı.

Burcu Biricik'e Kanada'nın tanınmış isminden Fatma dizisiyle ilgili övgü dolu mesaj! 10

Burcu Biricik, Jack Todd’un bu tweet’ini retweet ederek emoji ile teşekkürlerini iletti. Todd, Burcu Biricik ve Fatma dizisi için şunları yazdı: “Türk oyuncu Burcu Biricik’in Fatma’da Netflix’teki performansı, şimdiye kadar gördüğüm en büyük performanslardan biri. Tüm prodüksiyon birincic sınıf ve sonuç son derece yoğun bir dram. Kendinize nefesalmayı hatırlatmanız gereken türden.”

Burcu Biricik'e Kanada'nın tanınmış isminden Fatma dizisiyle ilgili övgü dolu mesaj! 11