Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’in başrolünde oynadığı Fatma dizisine sürpriz bir isim daha katıldı

Burcu Biricik’in başrolünde oynadığı Fatma dizisine sürpriz bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonda Netflix’te yayınlanacak olan ve başrolünde Burcu Biricik’in oynayacağı Fatma dizisinin kadrosuyla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Diziye yeni isimler katılırken, Fırat Tanış’ın da rol alacağı şeklinde haberler ortaya çıkmıştı. Ancak Fırat Tanış geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile Fatma dizisinde oynamayacağını belirtti.

Bir temizlikçi kadının hayat hikayesinin anlatılacağı dizide Fatma karakterini Burcu Biricik oynayacak. Bugüne kadar oynadığı televizyon dizilerindeki karakterlerden farklı bir şekilde kamera karşısına geçmesi bekleniyor ünlü oyuncunun. Bu arada dizinin kadrosunda usta bir ismini daha olacağı ortaya çıkmıştı. Uğur Yücel de dizinin kadrosunda.

Geçtiğimiz günlerde dizide oynayacak isimler arasında Kadın dizisinde Ceyda karakteriyle dikkatleri çeken başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu’nun da yer alacağı öğrenilmişti. Senaryosunu Özgür Önürme’nin yazdığı Fatma’nın kadrosunda sevilen oyuncu Deniz Hamzaoğlu da yer alıyor.

Etkileyici bir hikayenin ana karakteri olan Fatma, diziye de ismini veriyor. Burcu Biricik’in oynayacağı karakterin üzerine kurulu olan diziye, son olarak Avlu dizisinde gardiyan Oktay’ı oynayan Çağdaş Onur Öztürk’ün de katıldığı haberleri gündeme geldi.

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yapacağı diziyle ilgili gelişmeler devam ediyor.Son olarak bir başka isim daha Fatma dizisiyle anılmaya başlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Kubilay Tunçer’in de dizinin kadrosuna dahil olduğu kulis bilgisini paylaştı.

Burcu Biricik'in başrolünde oynadığı Fatma dizisine sürpriz bir isim daha katıldı 7

Kubilay Tunçer kimdir?

1968 doğumlu oyuncu tiyatro, televizyon ve sinemadan tanınan bir isim. Son olarak Gupse Özay’ın Eltilerin Savaşı filminde rol almıştı. Aynı zamanda sahne sihirbazı, oyun yazarı olarak da tanınmakta.

İstanbul Şehir Tiyatroları ve Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu başta olmak üzere, birçok tiyatro ve televizyon yapımında illüzyon danışmanlığı yaptı. Susam Sokağı gibi unutulmaz klasiklerin yanı sıra, Gümüş, El Gibi, Maçolar, Mert’le Gert gibi birçok televizyon dizisinin senaristiğini yapmıştır. Altın Portakal ödüllü “Mutluluk” filminin de senaristidir. 2009 AFİFE en iyi oyun yazarı ödülüne sahiptir.

Tiyatro, televizyon ve sinemada çok sayıda performansı bulunan Kubilay Tunçer, Nuri Bilge Ceylan’ın Bir Zamanlar Anadolu’da ve Ahlat Ağacı filmleri başta olmak üzere; Şaşıfelek Çıkmazı, Cinlerle Periler, Kırlangıç, Ödünç Hayat, Araf, Mutluluk, Pazar Bir Ticaret Masalı, Limon Ağacı, Yapma Diyorum, Bir zamanlar Anadoluda, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Patlak Sokaklar, Galip Derviş, Çekmeceler, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tatlı Küçük Yalancılar ve Gülümse Yeter gibi projelerde yer almıştır

Kubilay Tunçer; son olarak Eltilerin Savaşı adlı sinema filminde rol almıştır.