Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in en güzel fotoğrafını Selma Ergeç çekti! İşte Camdaki Güzel…

Burcu Biricik’in en güzel fotoğrafını Selma Ergeç çekti! İşte Camdaki Güzel…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Kanal D’de Camdaki Kız dizisinde Selen karakteriyle izleyici karşısına çıkmakta Selma Ergeç. Başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Ergeç, dizinin sezon finali çekimlerinde Burcu Biricik’in bir kare pozunu çekti ve instagram sayfasından yayınladı.

Sette çok iyi anlaştıkları sosyal medya paylaşımlarından da görülen iki oyuncu, zaman zaman kahkaha dolu kamera arkası hallerini sosyal medyadan paylaşmaktalar. Özellikle bir sosyal medya fenomeni olarak görülen Oyuncu Enis Arıkan, pek kimseye bu konuda fırsat vermeyerek kamera arkasında yaşananları çokça paylaşan isimlerin önünde geliyor.

Hatta geçtiğimiz hafta, sezon finali çekimi öncesinde dizinin yapımcısı OGM Pictures tarafından tüm oyuncuların Kıbrıs’a tatile gittikleri de Enis Arıkan’ın uçaktan habersiz fotoğraf paylaşımlarıyla ortaya çıkmıştı! Arıkan, oyuncu arkadaşlarının kimini uyurken, kiminin hiç haberi yokken çekmiş ve tatile gittiklerini cümle aleme duyurmuştu!

Burcu Biricik'in en güzel fotoğrafını Selma Ergeç çekti! İşte Camdaki Güzel... 8

Enis Arıkan’ın bu habersiz çekimleri, dönüş yolunda Burcu Biricik’in kendisini uyurken çekmesiyle başka bir eğlenceli hale dönüşmüştü. Kanal D’nin sevilen dizisi, geçtiğimiz hafta sezon finali yapmıştı. Son çekim günlerinde Selma Ergeç, bu kez fotoğraf çekimini Enis Arıkan’a bırakmadı ve Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik’i çekimler sırasında fotoğraflayarak instagram sayfasından paylaştı. Enis Arıkan’a da gönderme yapan Selma Ergeç’in yakaladığı bu poz, Burcu Biricik hayranları tarafından da çok beğenildi.

Burcu Biricik'in en güzel fotoğrafını Selma Ergeç çekti! İşte Camdaki Güzel... 9

Selma Ergeç, dizinin adına da gönderme yaparak “Camdaki güzellik, bunu ben çektim, çatla” notuyla da Enis Arıkan’a nispet yaptı… Bu esprili göndermeyle yayınlanan fotoğrafı kendi sayfasına taşıyan Burcu Biricik de Selma Ergeç’in çekimi için “Bebeğimin gözü” notunu yazdı.

Selma Ergeç, dizinin son çekim gününde Burcu Biricik’in en güzel pozlarından birini yakalamayı başarmış. Üstelik Enis Arıkan’ın sezon boyunca çektiği onlarca pozuna karşın… Sizce de öyle değil mi? İşte Selma Ergeç’in gözünden camdaki güzellik Burcu Biricik…