Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in jestine Ebru Şahin’den gelen jest hayranlarını sosyal medyada coşturdu!

Burcu Biricik’in jestine Ebru Şahin’den gelen jest hayranlarını sosyal medyada coşturdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik ve Ebru Şahin, hem zariflikleri hem başarılı oyunculukları hem de samimi tavırlarıyla son dönemin çok sevilen, beğenilen iki oyuncusu. Rol aldıkları yapımlardaki başarılı performanslarının yanı sıra özel hayatlarıyla da hayranlarının takdir ettiği isimler.

Ebru Şahin, basketbolcu Cedi Osman ile mutlu beraberliğinin ardından bu yaz evlendi. Burcu Biricik ise fotoğrafçı Emre Yetkin ile 2016 yılında evlendi ve mutlu beraberlikleri ile de dikkatleri çekiyorlar. Çiftin seyahat etmeyi çok sevdiği ve her fırsatta seyahate çıktıkları da sosyal medya hesaplarını takip eden hayranları tarafından da biliniyor.

Her iki oyuncu da son bir kaç yılda yapımcıların gözdesi ve başrol isimler olarak anılıyor. Ebru Şahin’in Hercai ile kazandığı başarılı çıkışını Destan dizisi ile sürdürmesinin yanı sıra Burcu Biricik de Hayat Şarkısı dizisinde yaşadığı hızlı çıkışını şu sıralar Camdaki Kız ile devam ettiriyor.

İki oyuncuyu aynı sosyal medya mesajında buluşturan durum ise dünyanın en büyük ödül organizasyonlarının başında gelen Seul Uluslararası Drama Ödülleri’ne aynı kategoride aday olmaları sonrasında gelişti.

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde oynadığı Nalan karakteri ile şu sıralar gündemden düşmeyen Burcu Biricik, ve atv’nin Destan dizisinde Akkız’ı başarı ile canlandıran Ebru Şahin, ödül töreni için ‘En İyi Kadın Oyuncu’ kategorisinde aday gösteriliyorlar.

Böylesine ünlü bir organizasyonda iki Türk kadın oyuncunun yer alması büyük bir gurur kaynağı. İki oyuncunun birbirlerine rakip olmalarına karşılık zarif cümlelerle sosyal medyada karşılıklı mesajlaşmaları, hayranlarını coşturdu.

İlk olarak Burcu Biricik instagram hesabından aday olduklarını şu sözlerle duyurdu: “Sevgili meslektaşım Ebru Şahin ile birlikte adaymışız ne mutlu bize. O zaman ikimizin de adaylığını tebrik ederim.”

Burcu Biricik'in jestine Ebru Şahin'den gelen jest hayranlarını sosyal medyada coşturdu! 9

Ebru Şahin’den de yanıt gecikmedi ve ünlü oyuncu Burcu Biricik’in nazik cümlesine “Ne zarifsin, seninle paylaşmanın güzelliği şimdi daha çok arttı. Çok teşekkür ederim tebrikler” yorumuyla Biricik’e teşekkür etti.

Her ikisi de farklı dizilerde her hafta izleyenlerin karşısına çıkan ve başarılı oyunculukları ile rol aldıkları yapımlarla takdir gören, samimi ve içten tavırları, sempatik ve mütevazi halleriyle de hayranlarının çok sevdiği iki ismin bu yazışmaları, sosyal medyada da hayranları tarafından tebriklerle karşılandı. Rakip olmalarına karşılık zarafet dolu sözleriyle övgü topladılar.

Burcu Biricik'in jestine Ebru Şahin'den gelen jest hayranlarını sosyal medyada coşturdu! 10

Seul Uluslararası Drama Ödülleri, 22 Eylül tarihinde Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleşecek tören ile sahiplerini bulacak. Türk oyuncuların ön plana çıkacağı ödül töreni, şimdiden sosyal medyanın çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Burcu Biricik'in jestine Ebru Şahin'den gelen jest hayranlarını sosyal medyada coşturdu! 11

Bu arada ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde de Aziz dizisiyle ekranda olan Murat Yıldırım aday gösterilen isimler arasında yer alıyor…