Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’in yeni dizisi Fatma nihayet Netflix’te yayında!

Burcu Biricik’in yeni dizisi Fatma nihayet Netflix’te yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik’in uzun süredir merakla beklenen Netflix dizisi nihayet yayında! Bugüne kadar birçok farklı rolde karşımıza çıkan Burcu Biricik bu kez seri bir katil olarak ekrana gelecek. Şeref Meselesi’nde canlandırdığı sessiz ama hırslı Kübra karakteriyle dikkatleri üzerine çeken, Birkan Sokullu’yla birlikte rol aldığı Hayat Şarkısı’nda sevdiği adamı elde etmek için elinden geleni ardına koymayan Hülya’yla televizyon izleyicilerinin kalplerini kazanan Biricik, Kuzgun dizisinde de Dila karakterine hayat vermişti.

Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan ve canlandırdığı Boncuk karakteriyle hafızalarda yer eden Burcu Biricik son olarak, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanan aynı adlı dizide hanım hanımcık, herkesin gözbebeği, çalışkan ve iyi kalpli Nalan’ı olarak karşımıza çıkmaya başladı.

Burcu Biricik'in yeni dizisi Fatma nihayet Netflix'te yayında! 8

Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Fatma dizisinin çekimi aylar önce bitmişti. Genç ve güzel yıldızın hayranları da uzun süredir dizinin yayınlanması için merakla bekliyordu. Fatma, dün (27 Nisan) itibariyle yayınlanmaya başlar başlamaz Burcu Biricik sosyal medyada TT oldu bile. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Burcu Biricik’in oyunculuk başarısı vurgulandı.

Biricik hayranları Fatma karakteriyle oyuncunun çok iyi performanslar gösterdiği ve rolü inandırıcı kıldığını, kendilerini de çok etkilediğini belirten binlerce paylaşımda bulundu. Kısa sürede Burcu Biricik sosyal medyanın gündeminde ilk sıraya yerleşti.

Burcu Biricik'in yeni dizisi Fatma nihayet Netflix'te yayında! 9

Bu kez temizlikçi kadın rolüyle karşımıza çıkan Biricik’in Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak ve Hazal Türesan’la başrollerini paylaştığı dizinin konusu şöyle:

Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler.

Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel hâline gelir.

Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

Netflix’te yayınlanmaya başlayan Fatma’nın fragmanı: