Ana sayfa Kadın Haberleri Burcu Erçil’in sosyal medyada ihanet isyanı

Burcu Erçil’in sosyal medyada ihanet isyanı

tarafından ker_def

Burcu Erçil’in ihanet isyanı!

Takvim’in yakaladığı Milli kaleci Volkan Babacan’ın ihanet gecesine, aşkı Burcu Erçil’den sert yanıt geldi! Sosyetik güzel, sosyal medya paylaşımlarıyla bu yaz evleneceği nişanlısına ‘Ne beni ne de kendini aldat’ diye isyan etti…

Takvim’de yer alan habere göre sosyetik güzel Burcu Erçil, bu yaz nikah masasına oturmayı planladığı ünlü kaleci Volkan Babacan’ın geçtiğimiz akşam gizemli bir güzelle yaptığı kaçamağa sessiz kalmadı.

İki aydır arasının açık olduğu Babacan’ın gönlünü almak yerine gecelerde çapkınlık yaparken yakalanmasına sinirlenen Erçil, eski aşkına sosyal medyada ardı ardına gönderme yaptı. Önceki gün instagram’da “Ölüm var. Dolayısıyla evladının, ailenin, ailem bildiklerinin sağlığı ve sıhhati yerindeyse geriye kalan teferruattır” diye imalı bir masaj paylaşan sosyetik güzelin attığı taş bununla sınırlı kalmadı.

YAZIP YAZIP SİLDİ!

Volkan Babacan’ın adının ‘Burcu’ olduğu iddia edilen kumral güzelle yaptığı kaçamağın basına yansımasının ardından Burcu Erçil, dün de instagram’ın hikaye bölümündeki paylaşımıyla ihanete tepkisini ortaya koydu.

Erçil, Platon’un “Aldatmaların en kötüsü, kendi kendini aldatmaktır” sözünü paylaştı. Ancak sosyetik güzel kısa süre sonra bu paylaşımlarını silerek akıllarda soru işareti bıraktı….

İhanet haberlerinin ardından Burcu Erçil’i barışmaya ikna etmek için “O kız benim değil, çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi” diyen Volkan Babacan, ne yapıp ne ettiyse de sosyetik güzeli inandıramadı.

Adının ‘Burcu’ olduğu konuşulan kumral bir güzelle geçtiğimiz gece mekan mekan dolaşan Volkan Babacan’ın kaçamağı Takvim objektifine böyle yansımıştı…