Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Esmersoy ateşli sorular sordu, Ezgi Mola küfürle olay yaptı!

Burcu Esmersoy ateşli sorular sordu, Ezgi Mola küfürle olay yaptı!

tarafından ker_def

Burcu Esmersoy, Youtube kanalında Ateşli Sorular bölümüne başladı. Esmersoy’un ilk konuğu ise ünlü oyuncu Ezgi Mola oldu. Burcu Esmersoy, “Lütfen ilk aklına gelen cevabı ver” diye konuşunca Ezgi Mola, “Emin misin?” diyerek absürt cevaplar gelebileceğini ima etti.

Ezgi Mola, yaptığı en asi şeyin ne olduğu sorusuna bir dolandırılma hikayesiyle yanıt verdi. “Bir dolandırılma hikayem var. Mahvettim adamı” dedi. Başı sıkıştığı zaman hangi küfürü kullandığı sorulan Ezgi Mola, açık açık küfürlü konuştu ama o anlar biplendi… Dudak hareketinden Mola’nın ne söylediğini çıkarabilenler çıkacaktır. Videodan tüm röportajı izleyebilirsiniz.

Çok düzenli spor yapıp, kendine iyi bakanlara özendiğini anlatan Ezgi Mola, Burcu Esmersoy’u da örnek gösterdi ve “O spor videolarını koydukça şey oluyorum, hey maşallah diye…” ifadelerini kullandı. Mola, Victoria’s Secret mankenlerine de çok özendiğini belirtti.

İlk ünlü aşkının da Sezen Aksu olduğunu ifade eden Ezgi Mola, vücudunda en çok beğendiği yerin gözleri olduğunu belirtti ve “Ondan sonrasını söylemek istemiyorum, biliyorsunuz ateşli sorular” diye konuştu.