Ana sayfa TV Programları Burcu Esmersoy dünyayı geziyor… Bu kez Portekiz’de…

Burcu Esmersoy dünyayı geziyor… Bu kez Portekiz’de…

tarafından zk zk

Burcu Esmersoy’un sunumuyla “Dünya Avucunuzda” programı, 6 Nisan Cumartesi saat 12.15’te ikinci bölümüyle FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

FOX ekranlarında Vodafone Red’in katkılarıyla yayınlanan seyahat programında alışılagelmiş ve popüler yurt dışı gezi rotaları yerine, dünyanın çok özel ve saklı yerleri konu alınıyor, bu defa Burcu Esmersoy Portekiz’i keşfediyor.
National Geographic Traveler Dergisi’nin desteğiyle belirlenen ilgi çekici seyahat rotalarının gizli kalmış noktalarına doğru keşfe çıkan ve bu rotalarda yaşayanların yerel deneyimleri izleyiciyle paylaşan Esmersoy ve ekibi sayesinde izleyiciler, bu bölgelere özel lezzetlerin nerelerde tadılabileceğini öğreniyorlar, şehirlere dair tarihsel ve kültürel bilgiler edinebiliyorlar.

Burcu Esmersoy dünyayı geziyor... Bu kez Portekiz'de... 8

DÜNYA AVUCUNUZDA’NIN İKİNCİ ROTASI PORTEKİZ!

6 Nisan Cumartesi günü ikinci bölümü yayınlanacak programın tanıtımında Burcu Esmersoy ve Sezgin Yılmaz’ın, Portekiz’in başkenti ve tüm Avrupa’nın kültürel açıdan en önemli kentlerinden biri olan Lizbon’daki maceralarına göz atmak mümkün.

OTURDUĞUNUZ YERDEN DÜNYAYI GEZİN!

Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz’ın ve National Geographic Traveler Dergisi editörlerinin Burcu Esmersoy’a eşlik ettiği programda farklı ülkeler ziyaret edilmeye devam ediliyor. Bu rotaları seyahatseverler FOX ile Vodafone Red sosyal medya hesaplarından takip edebiliyor, eş zamanlı olarak da National Geographic hesaplarından hem ekibin, hem de dünyanın masalsı güzellikte daha fazla rotasına erişebiliyorlar.

Burcu Esmersoy dünyayı geziyor... Bu kez Portekiz'de... 9