Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Esmersoy taşınma sürecini youtube kanalında açıkladı

Burcu Esmersoy taşınma sürecini youtube kanalında açıkladı

tarafından ker_def

Burcu Esmersoy evini taşıdı. Ünlü spiker yaşadıklarını da youtube sayfasında video yayınlayarak anlattı.

Esmersoy, taşınma sürecinde neler yaşadı? Kaç eve baktı? Kaç bardak kırıldı? vb. sorulara yanıtlarını videodan bulabilirsiniz… Esmersoy’un youtube kanalını da takip ederek farklı videolarını izleyebilirsiniz.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Tam adı Kamile Burcu Esmersoy olan Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Çerkes kökenli olan Esmersoy’un ailesi boşandığı için ablası ile birlikte babaannesi tarafından büyütülmüştür. Beşiktaş Lisesi‘ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi‘ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi‘nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

1997’de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından 1997 yılında, Miss İnternational yarışmasına katılan Esmersoy, ülkemizi bu yarışmada Japonya‘da temsil etmiş ve de Dostluk Güzeli ünvanını kazanmıştı. Medya dünyasına Hıncal Uluç’un sekreteri olarak girdi. Birkaç klip oyunculuğu yaptı. Daha sonra; Bir süre Kanal D’de çocuk programları sunan ve de Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu’ndan dereceyle mezun olan Esmersoy, 2000 yılında CNN Türk’ün spor departmanına girdi ve de 2005 yılına kadar burada dış haber editörü, spor spikeri ve muhabir olarak görev yaptı.