Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kara’nın oğluyla ilgili hüngür hüngür ağlatan gelişme!

Burcu Kara’nın oğluyla ilgili hüngür hüngür ağlatan gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kara, şu sıralarda herhangi bir projede yer almıyor. Ancak oyuncu dijital medyanın imkanlarını da kullanarak hayranları ile buluşmaya devam ediyor.

Instagram hesabından aile hayatı ile ilgili paylaşımlar yapan, zaman zaman da gündelik yaşantısından örnekler veren Kara, ayrıca youtube kanalında da paylaşımları ile dikkat çekmekte.

Oyuncu, oğlu Ali ile ilgili bir video hazırladı. Anneliğin heyecanı ile yaptığı hataları anlattı, öz eleştiride bulundu.

Konu oğlu olunca da duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı. Video çekiminde hüngür hüngür ağlayan Burcu Kara’nın bu halleri izleyenleri de üzdü.

Anneliğin hayatının en önemli kimliği olduğunu ifade eden Kara, “İnsanı çok burkan bir konu. Sezen Aksu’nun bir sözü var “Annelik ömür boyu vicdan azabı ” diye… Bu çok acayip bir şey, çok acayip bir duygu. Kendimi sorgulamadığım bir tek bir an bile, 1 saat bile yok. Neyi yanlış yapıyorum, neyi eksik yapıyorum, bu doğru mu gibi. Dışarı çıktığım her an her vakit hemen eve gelmek istiyorum.Çalışmak zorunda olan anneleri düşünüp kendimi sürekli sakinleştirmeye çalışıyorum. Ama kendi keyfim, mutluluğum için yaptığım şeyi her an kendimi sorguluyorum” diye konuştu.

Oğlunun çok hareketli ve hiç durmayan bir dönemi olduğunu ve çok yorulduğunu belirten Burcu Kara, video çekimi sırasında da bazı anlarda duygularını gözyaşları ile ifade etti.

O anları videodan izleyebilirsiniz…