Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Kara’nın yeni dizideki imajı herkesi şaşkına çevirecek!

Burcu Kara’nın yeni dizideki imajı herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def
Son dönemde açtığı Youtube kanalında hayranlarına farklı konularla ilgili bilgiler ve hayatıyla ilgili detaylar sunan Burcu Kara, yeni sezonda da ekranda yer almaya devam edecek.

1 Mart 1980 Bursa doğumlu olan oyuncu, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. 2004 yılında Haziran Gecesi dizisindeki Duygu rolüyle ekran kariyerine başlayan Kara, son olarak 2015 yılında Milat dizisinde Gökçe karakteriyle ekranda yer almıştı.

3 yıldır setlerden uzakta olan oyuncu, yeni sezonun iddialı yapımlarından ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ adlı yapımda yer alacak.

Ancak bu dizide Burcu Kara’yı tanımakta zorlanacaksınız.

Zira oyuncu, bu rolü için 20 yaş gençleşmiş haliyle ekranda olacak.

Milliyet gazetezinde yer alan habere göre, Burcu Kara, setlere verdiği iki yıl aradan sonra ekrana dönüyor. Fırat Parlak’la evlenip, geçtiğimiz yıl oğlu Ali Çınar’ı kucağına alan oyuncu, Mint Yapım-Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ dizisinde Serpil rolüne hayat verecek.

Burcu Kara'nın yeni dizideki imajı herkesi şaşkına çevirecek! 7

Dün sette ilk gününü geçiren Kara, heyecanını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Boşrolü Deniz Celiloğlu ve Murat Kılıç’la paylaşacak olan oyuncu, karakterin hem günümüz hem de 90’lı yıllardaki halini canlandıracak. Kara, 90’lı yıllardaki Serpil rolü için makyaj, peruk ve kahkülle 20 yaş gençleştirildi.

‘Heyecan verici’

Aşkı için okulu bırakan ve ev hanımı olan Serpil’i oynayacağı için heyecanlı olduğunu ifade eden Kara, rolünün aslında üç dönemi olduğunu söyledi. Bir ailedeki kardeşlerin hüzünlü ve eğlenceli hikayelerinin ekrana geleceği proje için oyuncu, “80’ler, 90’lar ve günümüz olarak üç dönemi olan bir karakter. Sadece duygu olarak böyle bir işin içinde olmak bile çok heyecan verici. Bütün bu değişimi, dönüşümü yaşamak ve bu üç döneme kafa yormak çok tatlı bir şey. İlk defa perukla, kahkülle ve yapay şeylerle çalıştığımız, karakter oluşturduğumuz bir işin içindeyim. Çok eğlenceli bir proje olacak gibi görünüyor. Hem hüzünlü hem de eğlenceli olan, dönem dönem ruh hali değişen birine hayat veriyorum. Her günü sürpriz bir karakter olacak” diye konuştu.