Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk ciğerleri yaktı, sosyal medyada herkes onu konuştu!

Burcu Özberk ciğerleri yaktı, sosyal medyada herkes onu konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrolünde Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Afili Aşk dizisinin hayranları, reytingleri düşen ve final yapma noktasına doğru ilerleyen dizilerine sahip çıktı.

Afili Aşk’ın 29 Ocak Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Ayşe ve Kerem’in ayrılığı ne kadar izleyicilerin ciğerini yaktı ise diziye destek olmak için de paylaşımlar üst üste geldi.

Binlerce mesajın paylaşıldığı Burcu Özberk etiketi üzerinden diziye destek mesajları yağdı. Ayşe ve Kerem’in ayrılığının sebebi dizinin yeniden reyting elde edip, finalden kurtulması olarak değerlendiriliyor.

Kerem’in dizideki acımasızlığı da Burcu Özberk’e yönelik hayranlarının sahiplenmesini doğurdu. Dizinin hayranları yaptıkları paylaşımlarla twitter ortamında Afili Aşk’ı gündemin ilk sırasına çıkarttı.

Aşk Meydan Savaşı etiketi üzerinden de dizi ile ilgili birçok paylaşım yapıldı. Afili Aşk’ın bu adımı reyting getirecek mi bilinmez ama, dizinin durumunun pek de parlak olmadığı biliniyor.

Burcu Özberk ciğerleri yaktı, sosyal medyada herkes onu konuştu! 10

Burcu Özberk ciğerleri yaktı, sosyal medyada herkes onu konuştu! 11

Burcu Özberk ciğerleri yaktı, sosyal medyada herkes onu konuştu! 12 Burcu Özberk ciğerleri yaktı, sosyal medyada herkes onu konuştu! 13