Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’in dizi dışında yapmayı çok istediği bir proje var!

Burcu Özberk’in dizi dışında yapmayı çok istediği bir proje var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, daha önce birlikte çeşitli projelerde çalıştığı Erdal Beşikçioğlu’nun tiyatro oyununu izlemeye gitti. Aşk Mantık İntikam isimli dizide Esra karakterini canlandıran oyuncu, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Bugüne kadar sinema filmleri ve dizilerde izlediğimiz oyuncuya, ilk yıllarında Ankara’da tiyatro sahnesine de çıkmıştı. Hatta Erdal Beşikçioğlu’nu buradaki oyunlardan tanıyan ve onunla farklı bir iletişimi bulunan Burcu Özberk, diziler nedeniyle tiyatroda yer alamadığını anlattı.

Tiyatro oyununda rol alma konusunda istekli olduğu gözüken Burcu Özberk, “Oynamak istediğim oyunlar var. Sahneye çıkmayı çok özledim. Ankara’dan beri tiyatro yapamadım, işler dolayısı ile. Zaten oyunculuk okuduğum için içimde bir hasret, bir özlem” diye konuştu.

Bu yaz Aşk Mantık İntikam dizisine başladığı için tiyatro işlerine bakamadığını anlatan Burcu Özberk, önümüzdeki yaz ayında bir oyunda yer almayı çok arzu ettiğini dile getirdi.

Oyuncu, “Yazın provalar yapılır, kışın oyunlar oynanıyor. Eğer bu yaz boş olursam sinema veya dijital iş yaparsam, onun haricinde geri kalan süreçte tiyatro yapmak istiyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Sahnede yer almanın ve seyirci ile diyalog halinde olmanın işin asıl heyecanlı yanı olduğunu anlatan Burcu Özberk, “Ben tiyatro aşığı olduğum için ve sahneye çıkmak istediğim için oyunculuk okudum. Oyunculuk mezunuyum. Çok heyecanlı bir şey, korku değil güzel bir heyecan. Her oyundan önce ellerim buz keser, 2 gün önce başlar heyecanım” açıklamasında bulundu.