Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’in geç gelen mezuniyeti! Ünlü oyuncu konservatuardan mezun oldu!

Burcu Özberk’in geç gelen mezuniyeti! Ünlü oyuncu konservatuardan mezun oldu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Güzel oyuncu Burcu Özberk üniversiteden mezun oldu. Bugüne kadar televizyon ekranlarında bir çok dizide rol alan Burcu Özberk en son rol aldığı, Fox Tv’nin ilgi toplayan yapımlarından biri olan Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı ‘Esra’ karakteriyle çok sevilmişti.

Oyuncu,  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuar’ını başarıyla tamamlayarak mezun oldu. Burcu Özberk gurur dolu bu anlarını sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Burcu Özberk paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Geç gelen mezuniyet. Zamanında yolumuza taş koydular ama çiçeklerle alkışlanarak mezun oldum bugün. Bu süreçte yanımda olan Rektörümüze, Müdürlüğümüze, Hep yanımda olan canım hocalarıma, bölüm başkanımıza bir kez daha teşekkür ederim.

Burcu Özberk'in geç gelen mezuniyeti! Ünlü oyuncu konservatuardan mezun oldu! 7

Üniversite okurken çalışmaya başladım ve diplomamı alabilmek hep hayalimdi. Bir hayalim daha gerçekleşti. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuar’ından mezun olduğum için çoook mutluyum!”

Aralarında Beril Pozam, Uraz Kaygılaroğlu, Melisa Döngel ve Asena Tuğal’ın da bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı Burcu Özberk’in paylaşımının altına, ‘Tebrikler!’ yorumunu yaptı.

Güneşin Kızları adlı dizide canlandırdığı ‘Nazlı’  rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Burcu Özberk mezuniyet töreninde, hem yeni mezun bir öğrenci hem de sektörde adını duyurmuş bir oyuncu olarak konuşma yaptı.

Diplomasını alan ünlü oyuncu konuşmasında; “Hayat çok zor ve her geçen gün daha da zorlaşıyor. Kendinize güvenmekten asla vazgeçmeyin” ifadeleriyle alkış aldı. Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikle bu özel anların tadını çıkaran oyuncu, cübbeli halini de sosyal medyadan paylaştı.