Ana sayfa Kadın Haberleri Burcu Özberk’ten önemli itiraf; yaş aldıkça bakın kime benziyor?

Burcu Özberk’ten önemli itiraf; yaş aldıkça bakın kime benziyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, annesi Dilek Yıldızlar doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı.Kimsesizler dizisinin kadrosuna katılan ve ekip ile birlikte çekimlere başlayan ünlü oyuncu, annesine olan sevgisini de kelimelerine yansıttı.

Burcu Özberk, “Annem… Hayata gülen gözlerle bakanım, hep saf kalanım, benim güzel yanım…
Beraber büyüyeceğimiz nice nice yıllarımız olsun, ellerimiz sımsıkı kalsın, başım hep omzunda dursun. Yaş aldıkça sana benzedim, duygusal paylaşımlar yapıyorum bak. Seni seviyorum, iyi ki doğdun biriciğim” mesajıyla dikkat çekti.

Burcu Özberk'ten önemli itiraf; yaş aldıkça bakın kime benziyor? 7

Ünlü oyuncu yaş aldıkça annesine benzemeye başladığı itirafında da bulunurken, daha da çok duygusallaştığını da anlattı.

Afili Aşk dizisi ile büyük beğeni toplayan oyuncu, kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor. Kimsesizler isimli dizi ile yeni sezonda Fox TV ekranında izleyeceğimiz ünlü oyuncu, sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor.

Burcu Özberk’in instagram hesabı da 5 milyon sınırına dayandı. Oyuncunun hem yurt içinden hem de yurt dışında hayranları bulunuyor. 4 milyon 934 bin takipçiye ulaşan oyuncu, çok yakında 5 milyon sınırını da geçmiş olacak.