Ana sayfa Dizi Haberleri Burhan Altıntop, Zabıta İrfan gibi fenomen karakterleri oynamıştı… Artık dizi istemiyor!

Burhan Altıntop, Zabıta İrfan gibi fenomen karakterleri oynamıştı… Artık dizi istemiyor!

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Engin Günaydın, tiyatrolar gününde dizilerin çalışma şartlarının ağırlığına işaret edip televizyonda olmak istemediğini söyledi.

GÜnaydın, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için bir üniversitenin söyleşisine katıldı.

Ekranda fenomen olan Burhan Altıntop, Zabıta İrfan, Gül Ağa gibi bir çok karaktere hayat veren oyuncu Engin Günaydın, diziler konusunda yeni bir karar aldığını ifade etti.

Ünlü oyuncu televizyon dizilerinin çalışma sürelerinin çok uzun olduğunu söyleyerek, “Çalışma şartları çok ağırlaştı, bu yüzden televizyonda olmak istemiyorum, tiyatro yapmak istiyorum” diye konuştu.

“Artık televizyonda olmak çok zor çünkü televizyonun çalışma süreleri çok uzadı, çalışma şartları çok ağırlaştı. Bu yüzden televizyonda olmak istemiyorum” ifadesini kullanan Engin Günaydın, çok az sinema filmi olduğunu hatırlatarak iyi projelere baktığını ve değerlendirme yaptığını belirtti.

Günaydın, tiyatroya ağırlık vermek istediğini ifade ederek “Tiyatro yapmak istiyorum ve uzun süredir üzerinde çalıştığım bir oyunum var. Bu oyunu daha yeni bitirdim, önümüzdeki zamanlarda bunun için çalışacağım, her şey yolunda gidiyor” diye konuştu.