Ana sayfa Dizi Haberleri Buse Varol’dan diziler konusunda yeni karar!

Buse Varol’dan diziler konusunda yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılında Arka Sokaklar dizisinde Yasemin karakterini canlandırarak setlerde yer almaya başlayan Buse Varol, 2 yıl boyunca fenomen yapımda bulundu.

Şehrin Melekleri, Sevda Kuşun Kanadında, Kış Güneşi, Rüya ve Dostlar Mahallesi dizileri ile tecrübe kazanan oyuncu en son Payitaht Abdülhamid dizisinde yer almıştı.

TRT1 ekranında yayınlanan dizide 2017-2018 sezonunda bulunan Buse Varol, Mislimelek karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Oyuncu 3 yıldan fazla süredir ekranda yok.

2018 yılında ünlü şarkıcı Alişan ile evlenen Buse Varol, ilk çocuğunu 2019 yılının Şubat ayında kucağına almıştı. Oğlu Burak’ın doğumunun ardından ise oyuncu, 2021 yılının Şubat ayında ise kızı Eliz’i dünyaya getirdi.

Üst üste iki doğum yapan ve çocuklarının bakımı nedeniyle de sektörden uzakta kalan oyuncu yeniden dizilere dönme kararı aldı.

Başarılı oyuncunun yeni sezonda Fox TV için hazırlıkları yapılan yeni bir dizide rol alma konusunda görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş bu gelişmeyi duyururken, henüz ismi netleştirilmeyen dizide Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay da başrolde yer alıyor.

Henüz proje için yapımcı Pastel Film ile anlaşmamış olan Buse Varol, yakında kararını verecek. Oyuncu, şayet dizide yer almayı kabul ederse 4 yıl sonra tekrar setlere dönmüş olacak.