Ana sayfa Sosyal Medya Buse Varol’un yaşadığı talihsiz kaza hamile olduğunu ortaya çıkarttı!

Buse Varol’un yaşadığı talihsiz kaza hamile olduğunu ortaya çıkarttı!

tarafından ker_def

Alişan ve Buse Varol çifti, Manisa’da geçirdikleri kaza ile adeta ölümden döndü… Oğulları Burak ve bakıcılarının da yanında olduğu aile, takla atan araçtan yara almadan kurtuldu. Alişan, kazadan nasıl kurtulduklarını anlamadığını belirten açıklaması ile dikkat çekti.

Buse Varol ise yaşananlarla ilgili instagram hesabından paylaşımda bulundu. Oyuncu, 5 haftalık hamile olduğunu da ilk kez açıkladı.

Korkunç ve felaket dakikalar yaşadıklarını ifade eden Buse Varol, hiç kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemediğini de belirtti.

İşte Buse Varol’un kaza ile ilgili duygusal açıklaması: “Allah’a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık. Allah evladıma, bana, eşime ve dadımıza bir şans daha verdi. İnanılmaz korkunç ve felaket dakikalar yaşadık. Bir daha yaşatmasın Allah’ım. Hiç kimseye.. Bu süreçte arayan, mesaj atan, dm den yazan, bir şekilde bize ulaşmaya çalışıp, bizi merak eden herkese çok teşekkür ederim.

Ne kadar çok sevenimiz varmış. Ne güzel insanlar biriktirmişiz. Ne kadar şükretsem de az kalır.. Bizi Burak’ın ve karnımdaki 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu buna eminim. Allah bizi resmen pamuklara sarıp korudu. Ufak tefek yaralarla atlattık. Ailelerimize bağışladı Allah.Yazacak çok şeyim var ama sığdıramam.. Yanımızda olan herkesten Allah razı olsun.”

Buse Varol'un yaşadığı talihsiz kaza hamile olduğunu ortaya çıkarttı! 7