Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Pekin evinde ufak bir çılgınlık yaptı!

Büşra Pekin evinde ufak bir çılgınlık yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin, en son İbrahim Büyükak’ın Bayi Toplantısı isimli filimiyle gündeme gelmişti.Son dönemde verdiği kilolarla da konuşalan oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkmayan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Oyuncu, evinde piyano çalıyor ve günlük işlerini yaparak vakit geçiriyor. Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanmakta olan Büşra Pekin, evde ufak bir çılgınlık yaptığını söyledi.

Yeni aldığı ayakkabıları ile evde dolaşan ama normalde evde ayakkabı giymeyi sevmediğini belirten ünlü oyuncu, “Bunlar yeniydi, hiç giyilmemişti” diyerek kendisini savundu. Oyuncu, ayakkabı ile evde gezmeyi de bir çılgınlık olarak nitelendirdi.

Evdeki çiçekleriyle de dikkat çeken oyuncu, Simge Sağın’dan yorum geldi. Sağın, “Senin o mandalina ağacını yerim” diye yorum yaptı.

İşte Büşra Pekin’in paylaşımı:

Evde ayakkabıyla dolaşmam,oh no???????? ❌ ama bunlar yeniydi,hiç giyilmemişti ve daha uzun süre dışarı çıkamayacaklardı. Ufak bi çılgınlık olsun istedim ikimize de. ????????

Büşra Pekin evinde ufak bir çılgınlık yaptı! 7