Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Büşra Pekin kariyerinde bir ilke imza attı, herkesi çok şaşırtacak!

Büşra Pekin kariyerinde bir ilke imza attı, herkesi çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin, en son Dilberay’ın hayatının konu edildiği filmde başrolde yer aldı. Oyuncu, önceki gün de Çeşme’de eski aşkı Ersay Üner’in konserini izlemeye gitti.

Pandemi döneminde hep evde olduğunu ve dışarı çıkmadığını anlatan Büşra Pekin, Dilberay’ın filminin çekimleri için sete gittiğini söyledi. Oyuncu, konseri çok beğendiğini ve uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını da anlattı.

Ersay Üner ile bir ara aşk yaşayan Büşra Pekin, artık farklı bir durumlarının olduğunu ifade etti. “Biz artık canız” diyen Büşra Pekin, birlikte iş yaptıklarını da söyledi.

Adana’daki film çekimleri sırasında kilo almak durumunda kalan oyuncu, bunun rol icabı olduğunu da belirtti. Büşra Pekin, “Hatta o kilolar biraz üstümde. Yanaklara vuruyor, göbeğe vuruyor. Filmin hala bir sahnesinin çekilme ihtimali var. O yüzden duruyorum. Sağlıklı beslenmeye dikkat eden birisi olduğum için yakın bir zamanda fit günlerde görüşebiliriz” açıklamasını yaptı.

Dilberay filminde dram performansı ortaya koyan Büşra Pekin’i hayranları ilk kez böyle izleyecek. Daha önce komedi rolleriyle çok fazla projede bulunan Büşra Pekin için dram işi yeni bir deneyim oldu.

Oyuncu, “Seyirci ilk defa beni böyle bir rolde görecek. Sevgili Ketche yönetmenliğini yaptı. Biz çok güzel bir iş yaptık. Dilberay’ın güzel ruhuna, kalbine gitsin. O kadar çok şey yaşamış ki, örnek olsun istiyoruz herkese” açıklamasını yaptı.