Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Büşra Pekin sette ölümden döndü!.. Yeni filminde Dilber Ay’ı canlandıran oyuncu yaşadığı korku dolu anları anlattı!..

Büşra Pekin sette ölümden döndü!.. Yeni filminde Dilber Ay’ı canlandıran oyuncu yaşadığı korku dolu anları anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bugüne kadar rol aldığı yapımlarla izleyiciyi güldüren, ekranların en komik kadın oyuncularından biri olan Büşra Pekin’in baş rolünde yer aldığı Dilberay filmi 4 Şubat’ta vizyona girecek.

Filmde, zor bir hayat yaşayan ve birkaç sene önce hayatını kaybeden arabesk şarkıcısı Dilber Ay’ı canlandıracak oyuncu bu defa hayranlarını ağlatacak. Şu sıralar yeni filminin heyecanını yaşayan Büşra Pekin, Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda film setinde ölümden döndüğünü  söyledi.

Büşra Pekin, senaryo gereği doğum günü kutlaması için mumları üflediği sahnede yanma tehlikesi geçirdi. Öne eğildiği sırada saçları tutuşan sanatçıyı, filmde Dilber Ay’ın eşi İbrahim Karakaş rolündeki oyuncu Doğukan Güngör ilk müdahaleyi yaparak kurtardı. Yanmaktan son anda kurtulan Büşra Pekin, o anları şöyle anlattı…

Büşra Pekin sette ölümden döndü!.. Yeni filminde Dilber Ay'ı canlandıran oyuncu yaşadığı korku dolu anları anlattı!.. 22

“Sette doğum günü kutlama sahnesi çekiyorduk. Ketche, ‘kayıt’ dedikten sonra mumları üflemek için öne doğru eğildim. Oyuncu arkadaşım Doğukan’la da ilk sahnemizdi, bir anda Doğukan kafama vurmaya başladı.

Şaşkınlık içindeydim, çünkü farkında değildim ama meğer mumları üflediğim sırada saçlarım tutuşmuş. Doğukan da bir süper kahraman edasıyla söndürmeye çalışıyormuş. O sahneden sonra sette Doğukan’ı süper kahraman ilan ettik!”

Büşra Pekin sette ölümden döndü!.. Yeni filminde Dilber Ay'ı canlandıran oyuncu yaşadığı korku dolu anları anlattı!.. 23

Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, Büşra Pekin’le birlikte Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi önemli isimlerin rol aldığı Dilberay filmi, 4 Şubat’ta, CJ Entertainment aracılığıyla vizyona girecek.