Ana sayfa Sinema Büşra Pekin’i hayranlarıyla kavuşturacak Dilberay filmine birkaç gün kaldı!

Büşra Pekin’i hayranlarıyla kavuşturacak Dilberay filmine birkaç gün kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Arabesk şarkıcısı Dilberay’ın hayatını anlatan ve başrolünde Büşra Pekin’in yer aldığı filmin vizyona girmesine sadece günler kaldı. Büyük bir merakla beklenen film 4 Şubat Cuma günü sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen filmin seti uzun süre önce tamamlanmıştı. Filmin montajı da sona erince nihayet gösterime hazır hale geldi. Dilberay filmiyle, bugüne kadar hep komedi yapımlarda izlediğimiz Büşra Pekin, ağır bir dramla karşımıza çıkacak.

Çocukluğundan itibaren yaşadığı acılara, sefalete ve şiddete Allah vergisi sesinden kuvvet alarak dayanan, böylece Türkiye’nin sevgilisi olmayı başaran Dilber Ay’ın keder dolu hayatını anlatan Dilberay filmi daha şimdiden büyük merak uyandırdı.

Büşra Pekin’i hayranlarıyla kavuşturacak Dilberay filmine birkaç gün kaldı! 7

Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yönettiği filmde, Görüntü Yönetmeni olarak Jean Paul Seresine, Kurgu Yönetmeni olarak Mustafa Presheva imzası bulunuyor. Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen filmde ayrıca Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi usta oyuncular yer alıyor.

Dilberay filmi Büşra Pekin için büyük önem taşıyor. Hep komedi yapımlarda görmeye alışkın olduğumuz oyuncu bu kez çok acıklı bir hikayeyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde şarkı seslendiren Büşra Pekin, rolü için dokuz kilo almıştı.

Dilber Ay kimdir?

Kahramanmaraş’ta sekiz çocuklu, fakir bir ailenin kızı olarak, çadırda başladığı hayatına birçok üzüntü ve hüzün sığdırdı Dilber Ay… 13 yaşında para karşılığı, kendinden yaşça büyük bir adama satıldı, evlendiler, çocukları oldu. Şarkı söylediği için dayak yedi, işkence çekti ama o, yaşadığı bütün acılara inat, Allah vergisi sesinden aldığı güçle adım attığı sahnelerde zirveyi de gördü. Bir dönem hapishanede yatan sanatçı kadının gücünü kanıtlayan bir isim olarak tanınıyor.