Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Pekin’in hayatını baştan aşağıya değiştiren hastalık!

Büşra Pekin’in hayatını baştan aşağıya değiştiren hastalık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin ile Demet Akbağ, sosyal medya üzerinden canlı sohbette buluştu. Demet Akbağ’ın sorularını yanıtlayan Büşra Pekin, konservatuvar döneminde komedi rollerini sınırlı oynadığını söyledi.

Konservatuvarda iken belirgin bir komedi yöneliminin olmadığını söyleyen Büşra Pekin, BKM’de ilk olarak Açık Aile oyununu sergiledi. Oyuncu, “Komedi yapabileceğimi çok bilen birisi değildim” dedi ve daha çok müzikal ile drama rollerine kendisini yakıştırdığını ifade etti.

Sarp Apak ile birlikte sahneye çıktığını anlatan Büşra Pekin, o oyun ile birlikte komedi yapabileceğini keşfettiğini anlattı. Kendisinde düşük kan şekeri olarak bilinen hipoglisemi çıktığını söyleyen Büşra Pekin, ailesinde de kronik olarak şeker hastalığının bulunduğunu belirtti.

İleride şeker hastalığı ihtimalinin belirdiğini ifade eden Büşra Pekin, tüm aile büyüklerinin sağlığına çok dikkat ettiklerini, kendisinin de onları örnek aldığını söyledi.

Büşra Pekin'in hayatını baştan aşağıya değiştiren hastalık! 8

Oyuncu, “Aile büyüklerim ileri yaşlarında bile çok dinç insanlar. Ben de onu örnek almışımdır kendime. Bir gün gelecek ve bunu oturtacağım kendimde. Artık sağlığıma dikkat edeceğim, daha doğru besleneceğim. dediğim bir dönem gelecek diye bekliyordum” açıklamasını yaptı.

30 Haziran 1982 doğumlu olan oyuncu, tam da 30 yaşına geldiğinde sağlığına dikkat ettiği dönemin başladığını vurguladı. Büşra Pekin, bu hastalıkla baş etmek için ne yapması gerektiğini öğrendiğini anlattı.

Oyuncu, kilolu haliyle sahnede yer aldığı yıllarda ise zayıflama konusunda çekinceleri olduğunu belirtti.

Büşra Pekin'in hayatını baştan aşağıya değiştiren hastalık! 9

Büşra Pekin, “O yıllarda eğer zayıflarsam yanlış anlaşılır mıyım? Başka roller oynamak istiyor, güzel kadını oynamak istiyor, olabilir mi? Daha az komik olacağım düşünülür mü? Bu endişeler vardı bende” diye konuştu.

İlk 5-6 kilo verdiğinde hala komik mi olduğunu denediğini belirten Büşra Pekin, zayıfladıktan sonra komedi unsurlarının kendisinde kaybolmadığını da gördüğünü sözlerine ekledi.

Büşra Pekin, toplamda 15 kilo vererek fit bir vücuda kavuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.