Ana sayfa Sinema Büşra Pekin’in yeni rolüne herkes şaşıracak, Şahin Kendirci’nin kız kardeşi de sürpriz yapacak!

Büşra Pekin’in yeni rolüne herkes şaşıracak, Şahin Kendirci’nin kız kardeşi de sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin, bir süredir setlerde yoktu… Oyuncu sosyal medya paylaşımları ve reklam filmleri ile dikkat çekmişti. Şimdilerde ise yeni bir film projesi ile gündemde…

Ünlü şarkıcı Dilber Ay’ın hayatının anlatılacağı Dilber Ay Küçük Dev Kadın isimli filmde, ünlü sanatçıyı canlandırması konusunda Büşra Pekin ile anlaşma sağlandı. 1956 doğumlu olan Türk Halk müziği sanatçısı, söz yazarı ve sunucu Dilber Ay 29 Nisan 2019 tarihinde aramızdan ayrıldı.

63 yıllık yaşamına bir çok başarıyı sığdıran Dilber Ay, 1974 yılından bugüne şarkıcılık mesleğinde önemli bir kariyere imzasını attı. Dilber Ay’ın filmi de onun hikayesinin ölümsüzleştirilmesi noktasında önemli bir gelişme oldu.

Büşra Pekin'in yeni rolüne herkes şaşıracak, Şahin Kendirci'nin kız kardeşi de sürpriz yapacak! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre filmde Dilber Ay’ın küçüklüğüne hayat verecek olan kişinin Şahin Kendirci’nin kardeşi Zeliha Kendirci olduğu ortaya çıktı. Dilbar Ay’ın çocukluk yıllarında neler yaşadığı da çok merak ediliyor.

Zeliha Kendirci, O Ses Türkiye yarışmasına katılmış ve seslendirdiği şarkılarla beğeni kazanmış ve kendisini tanıtma fırsatı bulmuştu.

Büşra Pekin'in yeni rolüne herkes şaşıracak, Şahin Kendirci'nin kız kardeşi de sürpriz yapacak! 9

Şahin Kendirci, Müslüm filminde Müslüm Gürses’in gençliğini canlandırmış ve performansı ile takdir kazanmıştı.