Ana sayfa Sosyal Medya Büyük buluşma bu akşam! Yakışıklı oyuncu Alp Navruz sosyal medyada canlı yayında hayranlarıyla buluşuyor!

Büyük buluşma bu akşam! Yakışıklı oyuncu Alp Navruz sosyal medyada canlı yayında hayranlarıyla buluşuyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz ile başladığı ekran yolculuğunda, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı ‘Sinan’ karakteriyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu Alp Navruz esas çıkışını Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisiyle yaptı.

Dizide ‘Poyraz’ karakterini canlandıran ve partneri Ayça Ayşin Turan ile yakaladığı uyumla da adından söz ettiren Alp Navruz’a Ada Masalı dizisi pek çok proje teklifinin de kapısını araladı. Ünlü oyuncunun adı, markaların çalışabilmek için tercih ettiği isimler listesinde üst sıralara yükseldi.

Geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü kozmetik markası Yves Rocher ile anlaşma yapan oyuncu, markanın ürünlerinin Türkiye’deki tanıtım ayağında yer alıyor.

Alp Navruz markanın saç bakımı ile ilgili ürünlerini tanıtıyor. Ve oyuncunun hayranlarının merakla beklediği buluşma bu akşam gerçekleşiyor, Alp Navruz bu akşam saat 20.00’da, markanın resmi instagram hesabından yapılacak canlı yayında hayranlarıyla buluşacak.

Büyük buluşma bu akşam! Yakışıklı oyuncu Alp Navruz sosyal medyada canlı yayında hayranlarıyla buluşuyor! 7

Markanın instagram hesabından yapılan açıklamada “Bizden uzun süredir istediğiniz, merakla beklediğiniz ve tabii ki çok kez sorduğunuz Alp Navruz ile Instagram canlı yayınımız gerçekleşiyor! Bugün hikayelerimizde paylaşacağımız soru kutusu üzerinden Alp’e tüm merak ettiklerinizi ,sormak istediklerinizi de iletebileceksiniz” açıklamasına yer verildi.