Ana sayfa Dizi Fragmanları Büyük değişim sonrası Akrep dizisinde büyük bomba patlıyor!

Büyük değişim sonrası Akrep dizisinde büyük bomba patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Akrep dizisinde akrep olmayı bıraktı, adeta şeytana benzedi! Star TV ekranlarında gün değişikliği yaşayan Akrep dizisi adına bu büyük bir değişiklik. Zira, Cuma akşamlarına alışan izleyiciler şimdi perşembe günü tekrar ekran başına oturacak mı? Zira, Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova, Alev Alev ve Mucize Doktor dizilerine tutuklu olanlar aynı zamanda Akrep izleyicisi ise, işte bu durumda Star TV dizisi için reytinglerin toparlanmama ihtimali belirir.

Cuma günlerini Seni Çok Bekledim dizisine kaptıran Akrep’teki gün değişikliğinin yapıma olumlu mu yoksa olumsuz mu yansıyacağı 8. yeni bölümde ortaya çıkacak. Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Berna’nın ölümü noktası yeniden sorgulanıyor. Ferda ile Perihan arasındaki atışmalardan sonra, şimdi de Ferda’nın Bekir Aksoy’un canlandırdığı Fikret karakteri ile konuşmaları da dizinin 8. bölümünün bomba gibi geldiğini anlatıyor.

Berna’nın intihar ettiği söylemi üzerinden Ferda, aslında Fikret’i onu öldürmekle suçluyor ve tüm suçu da ona yıkacağının sinyalini veriyor. Berna, Ferda ile Fikret’i yatakta yakaladıktan sonra aralarında neler geçtiğini sorgulayan Ferda, fazla ileri gidecek. Fikret ise, “Sen şeytansın, sen tam bir şeytansın” diyerek başına gelecekleri fark etti.

Akrep dizisi 8. yeni bölümü ile 28 Ocak Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Ferda, Fikret’i fena halde tahrik ediyor.