Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük gaf sonrası ortalığı karıştıran Sihirli Annem dizisinde son durum!

Büyük gaf sonrası ortalığı karıştıran Sihirli Annem dizisinde son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın 2021 yılı ile birlikte izleyicileri tanıştırmayı planladığı Exxen isimli dijital platformun hazırlıkları devam ediyor. Bu platform için birçok proje düşünülüyor. Bu yapımlardan birisi de bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisi…

Yeni bir kadro ile çekilecek olan Sihirli Annem dizisi için senaristi Gamze Özer’in yaptığı gaf da ünlü isimleri çok kızdırmıştı. Gamze Özer’in dizinin ilk versiyonunda oynayan kimi oyuncular için ‘yaşlanan oyuncular oldu’ sözleri, İnci Türkay ve Suat Sungur’u kızdırmış.

Sihirli Annem dizisiyle ilgili yeni gelişmeler de yaşanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin her bölümü 45 dakika olacak. Sihirli Annem’in çekimlerine ise Aralık ayının ilk haftasında başlanacak.

İnci Türkay’ın oynadığı Betüş karakterini Açelya Topaloğlu’nun oynayacağı ortaya çıkarken, Lale Başar’ın Perihan ve Nergis Kumbasar’ın da Dudu rolünü oynayacağı öğrenilmişti. Dijital versiyonda Hande Katipoğlu’un ise Suzan’ı ve Bülent Seyran’ın da Suzan’ın eşini oynayacağı, dizinin yeni Firuze’sinin de Eylem Yıldız olacağı ortaya çıkmıştı.

Dizinin sanat yönetmenliğini yapacak ismin de Dilek Pınarcı Başak olduğu belirtiliyor.