Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük hayal kırıklığı! Aşk Mantık İntikam dizisinde yine başa döndük!

Büyük hayal kırıklığı! Aşk Mantık İntikam dizisinde yine başa döndük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mart ayında final yapması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisi adım adım sona doğru ilerlerken, izleyicilerin beklentilerinin de gerçekleşmemesi hayal kırıklığına neden oluyor.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 33 bölümü yayınlanda. 39. bölümde final yapması beklenen dizinin geriye kalan 6 bölümünde izleyiciler Esra ile Ozan’ın mutlu anlarını ve aşklarını izlemek istiyor.

Ancak hikaye sürekli başa sarmaya muhtaç. Çünkü hikaye kalmadığı için, senaristler sürekli bir sorun yaratmak ve bu şekilde diziyi 39. bölüme kadar sürdürmek için büyük çaba harcıyor.

“Esra ve Ozan birlikte olsun, mutlu görüntüler gösterilsin, aşkı izleyelim”… İşte bu ve benzeri birçok mesajı sosyal medya ortamında sıklıkla görebilirsiniz. Ancak bir diziyi ayakta tutabilecek konular bununla sınırlı olamıyor.

Hikayede bir karşıtlık, bir mücadele bir zorluk veya entrika olmadığı sürece mutlu anlar o kadar da çok izleyiciyi ekrana çekmeye yetmiyor.

Büyük hayal kırıklığı! Aşk Mantık İntikam dizisinde yine başa döndük! 7

Aşk Mantık İntikam senaristleri de bu durumu iyi bildikleri için sürekli bir çatışma ortamı yaratmak ve araya da aşkı ve mutluluğu sıkıştırmak gibi bir yol izliyor.

Tabii ki bu durum da birçok dizi hayranı için tam bir hayal kırıklığı oluyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin 34. bölüm fragmanını izleyenler de yine hayal kırıklığı yaşadı.

Efe karakteri ile hikayeye dahil olan Cem Belevi, son bölümlerin öne çıkan oyuncusu oldu. Efe, Esra’yı kazanmak istiyor. Ozan ise Esra’dan vazgeçmeye niyetli değil.

Peki Esra ne diyor? Esra, boşanmak istiyor. Ozan için zor, izleyiciler için sinir harbi gibi bir bölüm geliyor… 25 Şubat Cuma günü saat 20.00’da yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi birçok izleyiciyi rahatsız edeceğe benziyor.